Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Florin Cernat face haz de necaz după înfrângerea cu Ucraina. ”Dacă intra şi Mudryk era deranj.” ”Diamantul” ştie care este diferenţa dintre cele două naţionale

Florin Cernat face haz de necaz după înfrângerea cu Ucraina. ”Dacă intra şi Mudryk era deranj.” ”Diamantul” ştie care este diferenţa dintre cele două naţionale

Echipa națională

Comentarii

Florin Cernat a tras concluziile după meciul pierdut de România U21 contra Ucrainei, scor 0-1. Tricolorii mici au părăsit competiţia încă din faza grupelor după ce Spania a învins-o pe Croaţia cu 1-0.

Cernat a evoluat timp de opt ani în Ucraina, între 2001 şi 2009 pentru Dinamo Kiev, echipă alături de care a câştigat 11 trofee. ”Diamantul” ştie cu ce mănâncă fotbalul ucrainean, iar din punctul său de vedere, diferenţa faţă de noi este reprezentată de investiţiile făcute în centrele de copii şi juniori.

Florin Cernat face haz de necaz după înfrângerea cu Ucraina. ”Dacă intra şi Mudryk era deranj”

Marea vedetă din naţionala Ucrainei a fost doar rezervă la meciul cu România. Mykhaylo Mudryk a fost transferat de Chelsea de la Shakhtar în schimbul a 70.000.000 de euro. Din cauza problemelor medicale, Mudryk nu a evoluat la EURO 2023.

”Ucraina net-superioară. Jucători foarte valoroşi. Au meciuri internaţionale. Am văzut banca de rezerve, e accidentat Mudryk, mai intra şi Mudryk era deranj probabil. Demisia se strigă de foarte mult pentru că nu sunt rezultate. Cu aştia mergem mai departe. Dacă nu se investeşte de la copii, nu o să avem nicio victorie.

Ucrainienii investesc foarte mulţi bani. Comparăm Shakhtar şi Dinamo (n.r. Kiev) cu vreo echipă din România? Shakhtar a vândut cu 100 de milioane şi Dinamo cu 60 (n.r. Dynamo Kiev). Noi când o să vindem aşa?”, a spus Florin Cernat după meci. 

 

Afla mai multe despre: româniaflorin cernat 

viewscnt
Articole similare