Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Dezastrul de la Tiraspol l-a dărâmat pe Gică Hagi. ”Nimeni nu a suferit mai mult decât el”

Dezastrul de la Tiraspol l-a dărâmat pe Gică Hagi. ”Nimeni nu a suferit mai mult decât el”

Superliga

Comentarii

Farul Constanţa a părăsit Liga Campionilor încă din primul tur, după ce a pierdut returul de la Tiraspol contra lui Sheriff, scor 0-3.

Înfrângerea campioanei României a venit oarecum neaşteptat, după ce ”marinarii” s-au impus pe teren propriu la Ovidiu, cu 1-0, într-un meci în care ambele echipe şi-au împărţit ocaziile de gol. Eşecul Farului a consfinţit al zecelea an la rând în care nicio ehipă din România nu a reuşit să ajungă în grupele Ligii Campionilor.

La finalul meciului, Gică Hagi a spus lucrurilor pe nume. ”Regele” nu a mai putut suporta umilinţa şi a răbufnit la adresa echipei sale. Acesta s-a arătat extrem de afecat şi a ”tunat” la jucătorii săi, cărora le-a reproşat că nu au jucat aşa cum le-a cerut şi nu au urmat indicaţiile date de el.

Dezastrul de la Tiraspol l-a dărâmat pe Gică Hagi. ”Nimeni nu a suferit mai mult decât el”

”Orice echipă românească care merge mai departe e în interesul nostru al tuturor, indiferent de simaptiile noastre. Când e vorba de Hagi, nici nu cred că se mai ţine cont de echipă. Toţi am suferit, dar nimeni nu cred că a suferit mai mult decât el. Nici în momentul acesta nu cred că îşi explică ce s-a întâmplat în meciul ăsta. Cu Gică e greu să vorbeşti după meci. Cu Dan Petrescu, dacă pierdea, a doua zi nu vorbeam cu el, nu îl sunam, că nu răspunde.

Vă daţi seama ce supărat e. Ce să vorbeşti cu el. Nu a dormit. El a fost cel mai supărat. Toţi am fost trişti, dar el a fost cel mai trist. Trebuie să fim conştienţi că poate nu suntem acolo unde credem noi, dar totuşi, cu Tiraspol… Nu mai e ăla de acum doi ani care îi bătea pe Real Madrid.

Sunt probleme şi la ei. Nu sunt salariile atât de mari la Tiraspol. N-are nimeni mai mult de 15.000 de euro. La Farul n-are nimeni 15.000, e adevărat”, a spus Victor Becali pentru Fanatik.

Următorul meci al Farului este pe 22 iulie, de la 18:30, pe teren propriu cu FC Voluntari. Partida va putea fi urmărită în direct pe Orange Sport 1.

 

Afla mai multe despre: farulhagi 

viewscnt
Articole similare