Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

OFICIAL | Umtiti a semnat. Unde va evolua din sezonul următor fostul fundaş al Barcelonei

OFICIAL | Umtiti a semnat. Unde va evolua din sezonul următor fostul fundaş al Barcelonei
Comentarii

Samuel Umtiti este noul jucător al lui Lille, formaţie ce a terminat pe locul cinci în sezonul trecut din Ligue 1.

”LOSC anunţă transferul lui Samuel Umtiti. Fundaşul, în vârstă de 29 de ani, campion mondial în 2018, a semnat un contract valabil până în 2025”, a notat site-ul oficial al campioanei Franţei din 2021.

În vârstă de 29 de ani, Umtiti a fost împrumutat în sezonul trecut de Barcelona la Lecce. În tricoul giallorossilor, fotbalist născut în Camerun a bifat 25 de meciuri şi a pus umărul serios la salvarea echipei de la retrogradare. La finalul lunii iunie, Barcelona a anunţat oficial că a reziliat contractul lui Umtiti de comun acord cu fotbalistul.

"FC Barcelona şi fundaşul Samuel Umtiti au ajuns la un acord pentru rezilierea de comun acord a contractului care îl lega de club până în vara lui 2026. FC Barcelona doreşte să-şi exprime mulţumirea şi să-i ureze mult noroc în viitorul lui Samuel Umtiti", se arată în comunicatul oficial al Barcelonei.

Transferat de la Lyon în 2016, Samuel Umtiti avea unul dintre cele mai mare salarii din lot, 20 de milioane de euro pe an, conform presei internaţionale.

Samuel Umtiti a strâns 133 de meciuri, două goluri şi o pasă de gol în tricoul Barcelonei, cu care a câştigat - printre altele - două titluri de campion şi trei Cupe ale Spaniei. Francezul, care a câştigat Cupa Mondială cu Franţa în vara lui 2018, dar a fost momentul care a dat startul declinului său în tricoul Barcelonei. Acesta a refuzat o operaţie importantă la genunchi pentru a juca la Mondial, iar de atunci nu şi-a mai revenit la forma care l-a consacrat, deşi avea un potenţial enorm de creştere.

 

 

 
 

Afla mai multe despre: lilleumtitibarcelona 

viewscnt
Articole similare