Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Dezvăluire incredibilă! Cum a ratat fotbalistul de clasă transferul la FCSB. ”Gigi Becali mi-a spus să-mi schimb religia”

Dezvăluire incredibilă! Cum a ratat fotbalistul de clasă transferul la FCSB. ”Gigi Becali mi-a spus să-mi schimb religia”

Superliga

Comentarii

Gueye Mansour este unul dintre cei mai apreciaţi stranieri din istoria Ligii 1. Fostul atacant al lui Poli Timişoara a rămas în inimile suporterilor din România, atât prin execuţiile sale spectaculoase, dar şi datorită declaraţiilor memorabile. Senegalezul a povestit cum a fost la un pas de a semna cu FCSB şi motivul incredibil pentru care mutarea nu s-a mai realizat.

Gigi Becali a dat cu piciorul unui transfer istoric! ”Omul-foarfecă” a rememorat momentul. ”Mi-a spus să îmi schimb religia”

Gueye Mansour a dezvăluit că a fost la un pas să ajungă la FCSB, însă s-a lovit de o cerinţă incredibilă din partea lui Gigi Becali. Senegalezul cu cetăţenie română susţine că Gigi Becali ar fi vrut să îl transfere la formaţia bucureşteană, cu condiţia să îşi schimbe religia. Mansour, musulman fiind, nici nu a vrut să audă de acest lucru şi a refuzat oferta patronului de la FCSB.

"Am avut ofertă şi de la Steaua (n.r. FCSB) şi de la Rapid. La Steaua a fost chiar ok (n.r. oferta). A dat o declaraţie care nu mi-a plăcut (n.r. Gigi Becali).

A spus că trebuie să vină Mansi, dar trebuie să schimbe religia şi eu sunt musulman. Atunci m-am supărat, pentru că fotbalul nu are nicio legătură cu religia. M-am supărat şi nu m-am mai dus." a spus Mansour, pentru Prima Sport.

În vârstă de 37 de ani, Gueye Mansour evoluează la CSM Sighetu Marmaţiei, echipă ce activeză în Liga 3. 

Cifre statistice din cariera lui Mansour Gueye:

Poli Timişoara: 89 de meciuri, 18 goluri, 3 pase decisvie

Ordabasy: 48 de meciuri, 15 goluri, o pasă decisivă

Ripensia Timişoara: 26 de meciuri, 2 goluri.

Hajer: 7 meciuri, un gol, o pasă de gol.

Afla mai multe despre: fcsbsuperligăgueye mansour 

viewscnt
Articole similare