Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

”Domnul Becali a vrut să mă cunoască, am discutat, i-a plăcut foarte mult de mine”. Cine putea veni la FCSB: ”M-am gândit să accept”

”Domnul Becali a vrut să mă cunoască, am discutat, i-a plăcut foarte mult de mine”. Cine putea veni la FCSB: ”M-am gândit să accept”

FCSB

Comentarii

Dan Alexa (44 de ani) a fost recent la conducerea tehnică a celor de la FC Botoşani, dar în urmă cu câţiva ani putea deveni antrenorul FCSB-ului.

Dan Alexa a fost la un pas să devină antrenorul celor de la FCSB. ”Chirurgul” a povestit că a purtat discuţii serioase cu Gigi Becali, care l-a plăcut.

”Eu nu îi port ranchiună lui Meme că n-am mai ajuns la FCSB”

Totuşi, în cele din urmă, negocierile au căzut din cauza faptului că venirea lui Dan Alexa nu a fost agreată de Mihai Stoica.

Dar antrenorul acum în vârstă de 44 de ani a subliniat că nu-i poartă pică acum oficialului de la FCSB. 

”Nu am avut contractul pe masă, ar fi prea mult să zic asta. Am avut discuţii foarte serioase, chiar m-am gândit să accept. Mie mi-a plăcut ce am discutat. 

Am vorbit, domnul Becali a vrut să mă cunoască, am discutat foarte mult, i-a plăcut foarte mult de mine. În acel moment, din ce am înţeles, s-a opus Meme Stoica.

Asta a fost tot. Aş fi acceptat să vin, mi-a plăcut foarte mult discuţia cu Gigi, cum a dus conversaţia, cum a pus problema. Este foarte greu să-l schimbe cineva pe Gigi Becali, trebuie să fii nebun să crezi asta. 

Edi Iordănescu a avut contract clar, erau nişte clauze. Eu nu îi port ranchiună lui Meme că n-am mai ajuns la FCSB, aşa a fost să fie”, a declarat Alexa, conform ”Un Podcast”, pe Youtoube.

Ca jucător, Dan Alexa a evoluat la Dinamo şi Rapid, iar ca antrenor a fost la un pas să fie la cealaltă mare echipă a Bucureştiului, FCSB.

Afla mai multe despre: fcsbgigi becalidan alexa 

viewscnt
Articole similare