Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Dezvăluiri de senzaţie! Reghecampf a jucat un meci în tricoul Rapidului: ”Era cel mai bun de pe teren” | EXCLUSIV

Dezvăluiri de senzaţie! Reghecampf a jucat un meci în tricoul Rapidului: ”Era cel mai bun de pe teren” | EXCLUSIVgalerie foto

Fotbal

Comentarii

Într-un interviu cu Telekom Sport, Ovidiu Ene, patronul echipei Rapid Las Vegas, formaţie amatoare din Statele Unite, a dezvăluit că Laurenţiu Reghecampf a jucat un meci pentru echipa sa.

Mare fan al Rapidului şi mutat în Statele Unite, Ovidiu Ene a înfiinţat echipa Rapid Las Vegas. Românul a organizat turnee alături de echipa sa, în care juca cu diverşi alţi suporteri giuleşteni, împotriva altor formaţii formate din români plecaţi în America.

Rică Răducanu a fost ”antrenor” la formaţia din Las Vegas, în timp ce Laurenţiu Reghecampf, fost jucător al Stelei şi fost antrenor al FCSB-ului, a jucat pentru echipa de peste ocean, care îmbracă tricourile Rapidului.

Reghecampf a jucat un meci în tricoul Rapidului

”(n.r. Rapid Las Vegas, o echipă pe care aţi înfiinţat-o în urmă cu câţi ani?) 1999, înseamnă cât? 20 şi hăhăhă de ani. 17 ani de turnee la care au participat toate echipele de fotbal româneşti de peste ocean. Acuma nu toate, toate care-şi permiteau să vină, că erau cheltuieli.

A fost o perioadă foarte frumoasă, pentru că ne adunam. Era un festival. Nu era numai turneu. Un festival de muzică, de fotbal, de mici, de bere, de prieteni, de socializare. Datorită acestui fapt ne cunoaştem acum în toată America, românii ne cunoaştem între noi.

(n.r. Cum a ajuns Reghecampf să joace în echipa Rapid Las Vegas?) Reghe este prietenul meu şi fratele nostru. Ne cunoaştem de foarte mult timp. Odată l-am prins aşa, nu trebuia să spun treaba asta, a jucat la noi, cu tricoul Rapidului.

A dat două goluri din lovituri libere de i-a înnebunit pe toţi, pentru că era cel mai bun de pe teren. (n.r. L-aţi avut antrenor şi pe Rică Răducanu?) Da, antrenor cu portarii şi de tenis cu piciorul”, a declarat Ovidiu Ene.

 Galerie foto

Afla mai multe despre: rapid las vegaslaurenţiu reghecampfovidiu ene 

viewscnt
Articole similare