Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Dică, ironic la adresa CSA Steaua: "Noi ne luptăm pentru câştigarea Ligii 1, iar ei nu au fost în stare să bată Rapid"

Dică, ironic la adresa CSA Steaua: "Noi ne luptăm pentru câştigarea Ligii 1, iar ei nu au fost în stare să bată Rapid"

FCSB

Comentarii

Antrenorul formaţiei FCSB, Nicolae Dică, a declarat că între formaţia pe care o pregăteşte şi CSA Steaua nu există termeni de comparaţie, din moment ce una se află în Liga 1, iar cealaltă în cea de-a patra.

"Nu putem să facem o comparaţie între o echipă de Liga 1, care se luptă la câştigarea campionatului şi a fost aproape de Liga Campionilor, şi una care nu a putut aseară să se impună în Liga a 4-a la un meci cu Rapid. E diferenţă mare", a afirmat Dică, într-o conferinţă de presă.

Tehnicianul a făcut referire şi la raportul de suporteri, precizând că 20.000 dintre oamenii care au asistat la meciul de sâmbătă seară au fost de partea oaspeţilor, în timp ce echipa Armatei a fost susţinută de doar câteva mii de fani.

"A fost o atmosferă frumoasă pentru un meci de Liga a 4-a. Aţi văzut şi voi că, la meciurile noastre, suporterii vin şi nu se întâmplă absolut nimic. La meciul cu Craiova au fost 20 şi ceva de mii de oameni şi am văzut femei şi copii. Atunci când noi am jucat pe Lia Manoliu, am jucat cu 50.000 de suporteri şi au fost 40.000 de stelişti. Aseară a fost invers. Au fost 20 şi ceva de mii de suporteri şi 20.000 de rapidişti", a mai spus Dică.

Tehnicianul vicecampioanei a mărturisit că de ziua sa de naştere îşi doreşte ca FCSB să câştige palmaresul: "Am văzut că pe 9 mai se va decide, de ziua mea. Fac 38 de ani şi ar fi un lucru frumos".

Formaţia Academia Rapid a învins, sâmbătă, pe Arena Naţională, cu scorul de 3-1, echipa CSA Steaua, într-un meci din Liga a IV-a, joc marcat de incidente.

Afla mai multe despre: dicasteauarapid 

viewscnt
Articole similare