Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Diego Costa şi-a găsit echipă. Fostul atacant al lui Chelsea şi Atletico ar urma să semneze cu formaţia pe care o susţinea în tinereţe

Diego Costa şi-a găsit echipă. Fostul atacant al lui Chelsea şi Atletico ar urma să semneze cu formaţia pe care o susţinea în tinereţe

Transferuri

Comentarii

Întoarcerea lui Diego Costa la Atleti nu a mers conform planului. Spaniolul cu origini braziliene a revenit în capitala spaniolă pentru 60 de milioane de euro, dar nu a avut impactul dorit pentru ”los colchoneros”. De la revenirea pe Wanda Metopolitano, în ianuarie 2018, Costa a reuşit doar 19 goluri în 81 de partide. Astfel, în decembrie 2020, spaniolul a ales să îşi rezilieze contractul cu Atletico.

Diego Costa şi-ar fi găsit o nouă echipă, în urma rezilierii contractului cu Atletico. Atacantul a avut o mulţime de oferte în perioada trecută de mercato, dar acesta a refuzat orice propunere primită, până acum.

Spanioul ar fi avut oferte din Turcia, Arabia Saudită, Qatar şi chiar Anglia, dar Costa a ales să aştepte o propunere ce chiar i se părea interesantă. Astfel, Palmeiras a deschis negocierile cu acesta. Echipa braziliană a fost preferata fostului jucător al lui Atletico, când creştea şi chiar a jucat în academia sa, înainte să părăsească Brazilia pentru a îşi continua dezvoltarea la Braga.

Palmeiras ar urma să îi ofere lui Costa un contract pe 2 ani, în valoare de 2,5 milioane de euro. Jucătorul de 32 de ani a vrut să îi reprezinte pe ”verdao” încă de când era mic şi a refuzat oferte mai bune din puncte de vedere financiar pentru a veni în Brazilia.

Palmeiras a reuşit să câştige Copa Libertadores în 2020 şi se află la momentul actual pe locul 7 în prima ligă braziliană.

Afla mai multe despre: diego costapalmeiras 

viewscnt
Articole similare