Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Diego Simeone a cerut un nou portar la Atletico Madrid, la doar câteva săptămâni de la transferul lui Horaţiu Moldovan

Diego Simeone a cerut un nou portar la Atletico Madrid, la doar câteva săptămâni de la transferul lui Horaţiu Moldovan

La Liga

Comentarii

Diego Simeone, managerul celor de la Atletico Madrid s-a orientat către un nou portar după transferul lui Horaţiu Moldovan, de la Rapid, confirmat la mijlocul lunii ianuarie.

Tehnicianul argentinian a avut o discuţie cu directorul sportiv al clubului, Andrea Berta, despre transferul unui nou portar. Simeone s-a orientat către Alvaro Valles, portarul titular al celor de la Las Palmas, una dintre revelaţiile acestui sezon din La Liga.

Posibilă retrogradare ierarhică pentru Horaţiu Moldovan

Managerul grupării de pe Wanda Metropolitano a cerut grăbirea negocierilor pentru transferul portarului celor de la Las Palmas, deoarece un alt gigant din La Liga, chiar rivala celor de la Atletico, Real Madrid, s-a interesat de serviciile portarului de 26 de ani, este anunţul presei din Spania.

Horaţiu Moldovan este, în prezent, al doilea portar al celor de la Atletico Madrid, în spatele lui Jan Oblak, unul dintre cei mai buni portari ai planetei în ultimul deceniu.

Moldovan ar putea pierde un loc în ierharia portarilor de la Atletico, odată cu transferul lui Alvaro Valles. 8.000.000 de euro este cota de piaţă a portarului celor de la Las Palmas, Alvaro Valles, conform transfermarkt.com

În acest sezon, portarul titular al celor de la Las Palmas, Alvaro Valles, a jucat în toate partidele echipei sale în La Liga. În 23 de meciuri a încasat doar 20 de goluri şi a închis poarta în şase partide.

Atletico Madrid este pe locul patru în clasamentul din La Liga, cu 48 de puncte, la două puncte în spatele Barcelonei, echipa de pe locul trei. În ultimul meci, echipa lui Diego Simeone s-a încurcat în manşa tur a semi-finalei din Cupa Spaniei, pe teren propriu, împotriva celor de la Athletic Bilbao, scor 1-0.

Horaţiu Moldovan a fost inclus de Diego Simeone pe lista jucătorilor eligibili pentru fazele eliminatorii din UEFA Champions League.

 

Afla mai multe despre: horatiu moldovanatletico madridalvaro vallesdiego simeonereal madrid 

viewscnt
Articole similare