Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Dimitar Berbatov crede că Real Madrid ar trebui să îl vândă pe Eden Hazard. "Nu a dovedit încă nimic"

Dimitar Berbatov crede că Real Madrid ar trebui să îl vândă pe Eden Hazard. "Nu a dovedit încă nimic"

Real Madrid

Comentarii

Dimitar Berbatov a declarat că Real Madrid ar trebui să îl vândă pe Eden Hazard, pentru că acesta nu a dovetit nimic la echipa de pe Bernabeu.

Dimitar Berbatov crede că Real Madrid ar trebui să îl vândă pe Eden Hazard

Într-un interviu, legenda din Premier League, Dimitar Berbatov, i-a sfătuit pe cei de la Real Madrid să găsească o variantă prin care să îl vândă pe Eden Hazard. Belgianul este mai tot timpul accidentat, lucru care l-a împiedicat să îşi arate valoarea pe care o avea la Chelsea.

"Real Madrid ar trebui să ia în calcul vânzarea. A avut multe răni de când a ajuns în Spania şi asta l-a împiedicat să arate acel fotbal strălucit pe care l-a avut la Chelsea.

"Dacă ar fi ceva ocazional...dar atunci când un jucător este rănit din nou şi din nou şi apoi se predă mai puţin decât se aştepta atunci când îşi revine, acesta este un semn că există o altă problemă care îl afectează", a spus Dimitar Berbatov.

"Va fi capabil să recâştige acea formă pe care a avut-o şi să demonstreze că banii pe care i-a investit Real Madrid au fost o decizie înţeleaptă?

"Este adevărat că Hazard tocmai a împlinit 30 de ani şi că s-ar putea să aibă încă loc să ofere multe, dar această întrebare este cea dreaptă în toată această chestiune şi deocamdată răspunsul este „nu”. Hazard nu a dovedit încă nimic, aşa că nu ar fi o surpriză dacă ar putea pleca la vară", a mai spus Berbatov.

Real aproape de o criză ca a lui United

Berbatov a evoluat excelent în tricoul celor de la Manchester United, pe vremea când Sir Alex Ferguson era managerul echipei şi sub a cărui comandă, bulgarul a fost golgheter al Premier League în 2011.

Berbatov a comparat criza pe care a avut-o Manchester United cu momentul în care se află Real Madrid acum.

"Nu văd Real Madrid intrând într-o spirală asemănătoare cu ceea ce a trecut United de câteva sezoane după retragerea lui Sir Alex Ferguson.

"Real Madrid are tendinţa de a-şi rezolva problemele foarte repede şi în sezonul trecut au câştigat deja LaLiga. În plus, încă nu au avut ultimul cuvânt în Europa.

"În plus, cei mai mari jucători continuă să dorească să semneze pentru Real Madrid şi aceasta este întotdeauna o valoare adăugată, o forţă mai mare pentru a nu cădea într-o criză similară", a adăugat fostul atacant al lui Man United.

Berbatov vrea să mai vadă un tânăr ca Messi şi Ronaldo

La finalul interviului, Berbatov a mai menţionat faptul că i-ar plăcea să mai vadă un tânăr ca Messi şi Cristiano Ronaldo şi care le-ar putea lua locul celor două mari legende ale fotbalului.

Fostul mare atacant bulgar, a ţinut să vobrească şi despre Cristiano Ronaldo, cu care a fost coleg la Man United şi să îl felicite pentru reuşita sa, aceea de a deveni cel mai bun marcator din istorie.

"Sunt sigur că lui Real Madrid continuă să-i fie dor de el. Cristiano împlineşte acum 36 de ani, care este o vârstă în care mulţi se retrag deja, dar el este încă în stare fizică brutală şi are tot ce este necesar pentru ca Juventus să rămână acolo sus.

"Mi-ar plăcea ca unii dintre băieţii tineri să accepte provocarea şi să dea jos uşa pentru a-şi prelua tronul, tronul lui Messi şi Cristiano. Dar deocamdată nu este nimeni", a mai declarat Dimitar Berbatov.

Dimitar Berbatov (40 de ani), a trecut pe la echipe importante precum Bayern Leverkusen, Tottenham, Manchester United, Fulham şi Monaco. În cariera, atacantul bulgar a marcat 243 de goluri în 605 partide şi cea mai mare valoare pe piaţa transferurilor pe care a avut-o, a fost de 34.5 milioane de euro, conform transfermarkt.

 

Afla mai multe despre: berbatov 

viewscnt
Articole similare