Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Dinamo a mai renunţat la un jucător. Fotbalistul a semnat deja cu o altă echipă

Dinamo a mai renunţat la un jucător. Fotbalistul a semnat deja cu o altă echipă galerie foto

Dinamo București

Comentarii

Dinamo a ajuns la cota numărul nouă în ceea ce priveşte fotbalişti plecaţi în această vară de la echipă.

Ştefan Fara (19 ani), portarul de rezervă al "câinilor" nu mai este jucătorul lui Dinamo şi a semnat cu divizionara secundă, Farul Constanţa, acolo unde a fost deja prezentat. 

  • Piscitelli, Skovajsa, Ioan Filip, Kostrna, Perovic, Montini, Kilyen şi N'Diaye sunt jucătorii care au mai plecat de la Dinamo 

Astfel, la meciul de luni cu Hermannstadt, de la ora 21:00, care va fi în direct la Telekom Sport 1, Mulţescu îl va avea la dispoziţie pe Cătălin Straton şi pe juniorul Aleksander Mitrovic. Totuşi, mai mult ca sigur, noul acţionariat al lui Dinamo va aduce la club şi un portar de nivelul lui Pigliacelli, care să asigure poarta "câinilor" în noul sezon. 

Dinamo, negocieri direct cu Guardiola. Cei trei fotbalişti pe care Cortacero vrea să îi aducă în "Ştefan cel Mare"

Potrivit GSP, pe lista lui Dinamo se află Pau Victor (18 ani), Pau Resta (19 ani) şi Santiago Bueno (21 de ani), toţi trei fiind jucători promiţători de la Girona. Uruguayanul Bueno chiar a evoluat pentru Barcelona B, echipa de rezerve a catalanilor. 

Totodată, la Dinamo ar putea ajunge şi Carlos Martinez Ruiz (23 de ani), un atacant care şi-a reziliat în această vară contractul cu Girona. Până atunci, primul transfer făcut de Dinamo este Vlad Achim, de la Viitorul Constanţa. 

Afla mai multe despre: stefan faradinamo 

viewscnt
Articole similare