Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Dinamo a ratat transfer după transfer, iar Cornel Dinu a dat sentinţa: "Nu sunt bani! E firesc să se întâmple ce se întâmplă acum" | EXCLUSIV

Dinamo a ratat transfer după transfer, iar Cornel Dinu a dat sentinţa: "Nu sunt bani! E firesc să se întâmple ce se întâmplă acum" | EXCLUSIV
Comentarii

Fostul jucător şi antrenor de la Dinamo, Cornel Dinu, a vorbit despre situaţia clubului său de suflet, în aşteptarea reluării Superligii.

Cornel Dinu, anunţ sumbru pentru dinamovişti: "Nu cred că există disponibilităţi financiare care să acopere cheltuielile"

Dinamo a reuşit să-l transfere doar pe fundaşul central nord-macedonean Darko Velkovski, dar tot în această perioadă i-a ratat pe Jefte şi Ronaldo Deaconu, două ţinte importante pentru Kopic. 

Cornel Dinu s-a informat despre cine sunt cei care controlează acum Dinamo şi a vorbit despre situaţia financiară a clubului. 

"La Dinamo e firesc să se întâmple ce se întâmplă, că au pus mâna pe echipă nişte oameni care n-au lucruri în comun cu fotbalul. Echipa, prin nişte operaţiuni dubioase, depinde de o societate care depinde de altă societate. Acest sponsor, Renovatio, şi-a dat seama că se petrec nişte lucruri nelalocul lor cu acest alba-neagra (n.r. - Red&White).

Din date certe ştiu că i-au obligat pe cei care administrează să limiteze cheltuieli de până în 2.000 de euro. Prima oară a fost la 5.000, apoi la 2.000, e vorba de cheltuieli curente. Eu nu cred că sunt bani de transferuri, acum aduci jucători liber de contract.

Nu cred că există disponibilităţi financiare care să acopere cheltuielile unui club care vrea să se salveze de la retrogradare. Când dai cuţitul celui care nu e măcelar, se alege praful. Cei care au pus mâna pe Dinamo au dorinţa de a se face cunoscuţi prin fotbal, puţină competenţă să conducă echipa", a declarat Cornel Dinu. 

Cornel Dinu, despre Zeljko Kopic

"Procurorul" consideră că Dinamo are şanse mai mari de salvare cu croatul Zeljko Kopic, după ce a remarcat câteva calităţi de când a preluat 'haita". 

"Fotbalul croat are personalităţi, e un antrenor care ar putea reuşi cu Dinamo, dar greu în condiţiile actuale. Eu cred că lucrurile sunt profunde încă din perioada lui Burcă. Echipa de atunci dădea dovadă de lipsa unor posibilităţi ofensive, care au continuat.

Dacă nu se vor aduce nişte jucători cu adevărat care să ridice valoarea... Sunt antrenori care pot ridica valoarea echipei, n-a fost cazul lui Burcă, dar poate fi cazul lui Kopic. Convingerea mea e că situaţia lui Kopic e foarte grea, mai ales că nu cred că vor aduce jucătorii de care au nevoie.

Kopic e un om bine pregătit, provine dintr-un fotbal puternic, dar are nevoie de timp şi timpul e necruţător pentru Dinamo. Deja dacă lucrurile nu sunt formate ca lot, lucrurile sunt periculoase pentru rămânerea în prima divizie pentru Dinamo", a mai spus Cornel Dinu, pentru Orange Sport. 

  • 15 e locul ocupat de Dinamo în Superliga, cu 16 puncte. 

Afla mai multe despre: cornel dinucornel dinu dinamotransferuri dinamo 

viewscnt
Articole similare