Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Dinamo a scăpat de interdicţia la transferuri. Doi jucători semnează cu echipa din Ştefan cel Mare!

Dinamo a scăpat de interdicţia la transferuri. Doi jucători semnează cu echipa din Ştefan cel Mare!

Dinamo București

Comentarii

Dinamo a primit o veste foarte importantă. "Câinilor" le-a fost ridicată interdicţia la transferuri şi vor face mişcări de trupe.

Dinamo a scăpat de interdicţia la transferuri. Doi jucători semnează în Ştefan cel Mare

Iuliu Mureşan, preşedintele lui Dinamo, a confirmat faptul că a fost ridicată interdicţia la transferuri pentru formaţia din Ştefan cel Mare, care va face mai multe transferuri. Mureşan a numit doi jucători, dar a anunţat că s-ar putea ca mai mulţi jucători să se alăture lotului "câinilor".

„Da, pot să vă confirm în premieră. A fost o problemă de anduranţă, nu un blitzkrieg, dar acum se schimbă întreaga filosofie a clubului şi toată perspectiva. Vă pot spune în premieră că primul transfer este Costantin Nica, un băiat pe care l-am văzut de foarte multe ori la antrenamente, care se pregăteşte exemplar şi care merită să poarte tricoul lui Dinamo.

Vom avea 2-6 transferuri, în toate compartimentele. Avem o listă în vedere cu jucători pe care îi cunoaştem îndeaproape, care au mai evoluat în Liga 1, dar şi noutăţi. Cătălin Ţîră este o soluţie, da”, a dezvăluit Iuliu Mureşan, administratoul special al lui Dinamo, pentru gsp.ro.

În ultimele săptămâni, Dinamo a pierdut mai mulţi jucători importanţi, printre care Nemec şi Paul Anton.

Afla mai multe despre: dinamotransferuriinterdictieridicare 

viewscnt
Articole similare