Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Dinamo Bucureşti ştie verdictul în cazul lui Fabbrini! Italianul îi cere clubului jumătate de milion de euro: "Ăsta e rolul insolvenţei"

Dinamo Bucureşti ştie verdictul în cazul lui Fabbrini! Italianul îi cere clubului jumătate de milion de euro: "Ăsta e rolul insolvenţei"

Dinamo București

Comentarii

Noul administrator special de la Dinamo, Iuliu Mureşan, susţine că legea insolvenţei protejează clubul, după ce Diego Fabbrini a cerut daune de aproape jumătate de milion de euro. Oficialul a vorbit şi despre Paul Anton.

Ce se întâmplă cu Fabbrini după ce i-a cerut lui Dinamo jumătate de milion de euro

Diego Fabbrini se va judeca pentru restanţe şi daune cu Dinamo Bucureşti, după ce clubul i-a reziliat contractul. Fotbalistul a apelat, deja, la FIFA. El cere 70.000 de euro, restanţe, şi peste 400.000 de euro, cât ar fi încasat în următorii doi ani de contract. 

Totuşi, Dinamo nu-şi face griji: "E legea insolvenţei care ne protejează, ăsta e rolul insolvenţei, e o lege europeană. Daca FIFA o aplică aşa cum o aplică, la TAS lucrurile se rezolvă, e o altă viziune. Am câştigat şi noi cu CFR multe puncte care s-au luat la TAS şi sunt convins ca la TAS se va da soluţia favorabilă. Aşteptăm şi de la FIFA, sperăm", a declarat conducătorul Iuliu Mureşan. 

Florin Manea s-a arătat revoltat de situaţia în care e Fabbrini, care ar fi putut ajunge la CFR Cluj în iarna trecută. Agentul susţine că mijlocaşul a fost blocat atunci de conducători, care i-au promis că situaţia sa se va îmbunătăţi. De altfel, preşedintele AFAN, Emilian Hulubei, a susţinut că italianul nu poate încasa suma cerută. 

Oficialul alb-roşiilor e încrezător că Paul Anton, care are restanţe salariale, va continua în "Ştefan cel Mare". 

"Paul Anton era la club, se antrenează, a avut o durere la metatarsian, a făcut injecţii din Germania şi se pare că i-au folosit. Se simte mai bine, să vedem care e situaţia, dar eu cred că o să rămână la Dinamo. Ofertă pentru el nu avem, nici el n-are ofertă personală. Nu e nicio ofertă pentru niciun jucător la club. Nu sunt oferte, sunt doar poveşti", a mai spus Iuliu Mureşan. 

Afla mai multe despre: dinamoiuliu muresandinamo bucurestidiego fabbrini 

viewscnt
Articole similare