Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Dinamo, cu "buza umflată"! A "negociat în 30 de secunde totul" şi a semnat cu echipa din play-off: "Vreau să mă bat pentru grupele Ligii Campionilor"

Dinamo, cu "buza umflată"! A "negociat în 30 de secunde totul" şi a semnat cu echipa din play-off: "Vreau să mă bat pentru grupele Ligii Campionilor"
Comentarii

Ronaldo Deaconu (26 de ani) a fost dori atât de Dinamo, cât şi de Farul, iar în cele din urmă a ales-o pe campioana României. Fostul mijlocaş al lui Gaz Metan a dezvăluit cum a ajuns în lotul condus de Gică Hagi.

Ronaldo Deaconu abia aştepta să semneze cu Farul, deşi a fost dorit şi de Dinamo: "Cele mai inspirate 30 de secunde din viaţa mea"

Gică Hagi a reuşit să-l transfere pe Ronaldo Deaconu, un fotbalist care nu şi-a ascuns intenţia în trecut să lucreze cu "Regele". Deşi Dinamo i-a dorit atât pe Jefte cât şi pe Ronaldo Deaconu, "câinii" i-au ratat pe amândoi. 

Mijlocaşul român a oferit prima reacţie, după ce a ajuns alături de "marinari". 

"Am terminat cu Korona (n.r. - Kielce) pe cale amiabilă, îi mulţumesc directorului Pawel Golanski pentru încredere, tuturor din familia echipei. Sunt foarte fericit că am venit la Farul. Am negociat în 30 de secunde totul, am fost sunat, m-au întrebat ce vreau, am acceptat. A fost cea mai scurtă negociere pe care am avut-o. Au fost cele mai inspirate 30 de secunde din viaţa mea, vreau să mă bat la titlu şi la grupele Ligii Campionilor. 

Mi-am dorit, aici viitorul înseamnă performanţă, mă pot lupta pentru lucruri mari, trofee şi obiective mari.

Îmi propun să fiu decisiv şi să ajut echipa şi să ne îndeplinim obiectivele şi să mă bat pentru lucrurile bune", a declarat Ronaldo Deaconu, după prezentarea la Farul.

Farul Constanţa l-a achiziţionat pe Ronaldo Deaconu

Ronaldo Deaconu este noul jucător al echipei Farul Constanţa, după ce a semnat un contract valabil până în vara anului 2026, a anunţat clubul de pe Litoral.

Născut la 13 mai 1997, Ronaldo Deaconu şi-a făcut junioratul la Academia Gheorghe Hagi, iar apoi a evoluat în carieră pentru formaţiile Feyenoord Rotterdam (tineret), Twente Enschede (tineret), ASA Tg. Mureş, Concordia Chiajna, HNK Gorica (Croaţia), Sepsi Sf. Gheorghe, Gaz Metan Mediaş, Shaanxi Chang'an Athletic (China) şi Korona Kielce (Polonia).

În cele 153 de partide disputate până acum în Liga 1 şi Cupa României a marcat 19 goluri şi a oferit 33 de pase decisive.

Este fost internaţional de juniori, tineret şi olimpic al României. 

Afla mai multe despre: ronaldo deaconu farulronaldo deaconu dinamotransferuri dinamotransferuri farul 

viewscnt
Articole similare