Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Dinamo îşi betonează defensiva după înfrângerea cu Chindia! Transferuri de La Liga în Ştefan cel Mare

Dinamo îşi betonează defensiva după înfrângerea cu Chindia! Transferuri de La Liga în Ştefan cel Mare
Comentarii

Fundaşul dreapta Jordi Calavera (25 de ani) va sosi marţi seară la Bucureşti pentru a semna un contract cu Dinamo. Alături de el va veni şi Isma Lopez (30 de ani), fotbalist care evoluează fundaş stânga, dar poate fi utilizat şi pe poziţia de mijlocaş pe aceeaşi parte.

Înaintea debutului cu stângul în faţa Chindiei şi după acesta, Cosmin Contra a anunţat că Dinamo va transfera doi fotbalişti din Spania. Astfel, ”Guriţă” începe să îşi construiască noua apărare pe ambele flancuri.

Isma Lopez va semna, potrivit GSP, un contract valabil pe următoarele două sezoane şi va încasa la Dinamo un salariu de 15.000 de euro pe lună. În plus, dacă roş-albii termină pe podium, Lopez va mai primi din bonusuri, lunar, încă 10.000 de euro!

Sursa citată susţine că alături de Lopez, fotbalist cu 66 de meciuri în prima ligă spaniolă, va veni şi un alt iberic, Jordi Calavera. Fundaşul dreapta este cotat de Transfermarkt la 475.000 de euro şi a mai evoluat în cariera sa pentru Gimnastic, Lugo, Gijon şi Girona.

Calavera poate juca şi pe postul de fundaş central. Ibericul a adunat 90 de meciuri în divizia secundă spaniolă şi o partidă în LaLiga.

 

Afla mai multe despre: dinamo 

viewscnt
Articole similare