Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Dinamo mai are nevoie de numai 200.000 de euro pentru a primi licenţa pentru sezonul viitor

Dinamo mai are nevoie de numai 200.000 de euro pentru a primi licenţa pentru sezonul viitor

Fotbal

Comentarii

De când a fost preluată de compania Benel International SA, clubul nu a mai primit vreun ban din partea acestora. Echipa a supravieţuit până acum doar datorită suporterilor care au contribuit financiar în acest sens.

"DDB a făcut ieri o plată de 237.596,00 lei către Isma Lopez. Partea pozitivă din acest lucru este că datoria pentru licenţă a mai scăzut cu încă 50.000 de euro. În acelaşi timp, nu putem să nu remarcăm că aceasta a fost strategia groparilor. Au căutat să îndatoreze clubul, pentru a ne împinge în faliment. Suma de care mai avem nevoie pentru a obţine licenţa a scăzut acum sub 200.000 de euro", se arată în cominicatul celor de la DDB.

De când a fost preluată de compania Benel International SA, clubul nu a mai primit vreun ban din partea acestora. Echipa a supravieţuit până acum doar datorită suporterilor care au contribuit financiar în acest sens. Dinamo este în acest moment pe locul 14 din 16 în campionat şi va juca în play-off pentru menţinerea în Liga 1. Echipa a pierdut în faţa ultimei clasate, Poli Iaşi.

Articol postat de ANDREI BADEA

Afla mai multe despre: dinamoliga 1 

viewscnt
Articole similare