Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Dinamoviştii, dezorientaţi după anunţul lui Pablo Cortacero, care revine în România! Ce a transmis Ionel Gane

Dinamoviştii, dezorientaţi după anunţul lui Pablo Cortacero, care revine în România! Ce a transmis Ionel Gane

Dinamo București

Comentarii

Antrenorul lui Dinamo Bucureşti, Ionel Gane, a vorbit despre revenirea acţionarului majoritar al clubului, Pablo Cortacero, care a anunţat că vine în România, în câteva zile.

VIDEO Dinamo - FC Argeş, pe Telekom Sport 1 şi Telekomsport.ro

Nici dinamoviştii nu mai cred în revenirea lui Pablo Cortacero, cel care a fost dat dispărut de câteva luni. Ionel Gane a fost întrebat dacă a văzut comunicatul transmis de conducătorul spaniol, iar antrenorul a găsit cu greu un răspuns, după cele petrecute în acest sezon. 

"Nu am vorbit cu jucătorii, am văzut anunţul. Nu ştiu ce să credem. Aşteptăm. Îmi doresc să rupem seria de rezultate negative, după şase etape cu doup egaluri. Azi, clar e un meci dificil care trebuie câştigat (n.r. - cu FC Argeş)", a declarat Ionel Gane, înaintea meciului cu FC Argeş.  

Pablo Cortacero şi-a anunţat revenirea în România

Acţionarul majoritar al lui Dinamo, Pablo Cortacero, şi-a anunţat revenirea în România, pentru "pentru a recâştiga controlul absolut al clubului în toate departamentele" şi "pentru a aduce din nou FC Dinamo Bucureşti 1948 în locul pe care îl merită să fie", printre altele.

Spaniolul nu doreşte să cedeze acţiunile clubului, în ciuda situaţiei financiare dificile, şi e gata sa câştige şi procesul în care e implicat. 

Afla mai multe despre: ionel ganedinamodinamo fc arges 

viewscnt
Articole similare