Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Directiva lui Gigi Becali: să plece de la FCSB! Fotbalistul s-a împotrivit când a auzit ce i s-a pregătit. Primele explicaţii oficiale

Directiva lui Gigi Becali: să plece de la FCSB! Fotbalistul s-a împotrivit când a auzit ce i s-a pregătit. Primele explicaţii oficiale

FCSB

Comentarii

Nu mai există cale de întors, atunci când finanţatorul FCSB, Gigi Becali, e aproape de o afacere importantă în fotbal. Acest aspect a fost resimţit şi de una dintre vedetele lotului, iar primele explicaţii oficiale au fost date de managerul general Mihai Stoica.

Ordinul lui Gigi Becali a fost respectat în pragul transferului lui Dennis Man de la FCSB

Plecarea lui Dennis Man de la FCSB a fost cel mai scump transfer realizat de o echipă din România. La începutul anului, Parma a plătit 11 milioane de euro, sumă la care s-au adăugat şi bonusuri de alte câteva milioane de euro. 

Doar că jucătorul nu a fost nerăbdător să plece la Parma, aşa cum a recunoscut Dennis Man. După dezvăluirea internaţionalului român, managerul general al FCSB, Mihai Stoica, a dorit să clarifice ce s-a întâmplat în zilele premergătoare anunţului oficial. 

MM a confirmat că vedeta echipei s-a împotrivit şi a invocat situaţia sportivă dificilă a Parmei, care se afla la retrogradare în Serie A. Totuşi, aspectul financiar a contat enorm. 

Gigi Becali şi-a dorit să pună mâna pe "jackpot", iar Mihai Stoica i-a dezvăluit salariul pe care urma să-l încaseze. 

"Când oferta e mare, nu trebuie să stea niciun jucător. S-a discutat despre Man şi a spus <<A venit MM şi a zis că trebuie să plec>>. Da, i-am zis la modul ăsta, că nici n-am apucat să clarific. 

<<Dennis, sunt prea mulţi bani şi pentru noi, şi pentru tine>>. Dennis Man câştigă aproape dublu faţă de cât câştigă Moruţan la Galatasaray. Poate te gândeşti că o să ajungi la o echipă... Poate fotbalistic nu e ce trebuie, că am văzut echipa, era la retrogradare, a retrogradat cu ghinion, dar ce te interesează? 

În cinci ani de zile ţi-ai făcut viaţa, tu, familia, urmaşii tăi, iar noi luăm o sumă record pentru fotbalul românesc, cu banii jos în pandemie. Păi, cine putea să refuze asta? 

Erau bani mulţi de tot. Da (n.r. - el s-a împotrivit). El a zis că echipa e la retrogradare, dar uite că a avut evoluţii foarte bine în Serie A. Este adevărat, trece printr-un moment delicat, dar îi intră în cont salariul în fiecare lună", a declarat oficialul de la FCSB pentru Telekom Sport.  

În această iarnă, ex-atacantul de la FCSB, Dennis Man, poate schimba echipa, iar Galatasaray e una dintre posibilele destinaţii ale jucătorului. 

Afla mai multe despre: dennis manfcsbmihai stoicagigi becalidennis man transfer parmadennis man parma 

viewscnt
Articole similare