Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Discurs incredibil al lui Adrian Mutu în avionul echipei naţionale U21. "Îmi pare rău să îmi iau la revedere de la voi"

Discurs incredibil al lui Adrian Mutu în avionul echipei naţionale U21. "Îmi pare rău să îmi iau la revedere de la voi"
Comentarii

Adrian Mutu (42 de ani), selecţionerul României U21, le-a ţinut un discurs tricolorilor mici în avinonul de întoarcere de la Campionatul Eruopean de tineret.

România U21 a părăsit Campionatul European de tineret neînvinsă, după două egaluri cu Olanda şi Germania, plus o victorie contra Ungariei.

Discurs incredibil al lui Adrian Mutu în avionul echipei naţionale U21

La întoarcerea în ţară, în avionul echipei naţionale U21, Adrian Mutu le-a ţinut tricolorilor mici un discurs incredibil, prin care i-a motivat şi emoţionat pe jucători.

În videoclipul publicat de FRF pe YouTube, selecţionerul echipei naţionale de tineret, le-a mulţumit fotbaliştilor care au jucat, iar celor care nu au putut să evolueze pentru tricolor şi-a cerut iertare. Mutu a arătat că este mândru de fotbaliştii pe care i-a antrenat şi le-a dat "aripi" pentru ceea ce urmează în carierele lor.

"Sunt trist, dar nu din cauza rezultatului, ci pentru că nu o să vă mai antrenez. În afară de calitatea fotbalistică pe care o aveţi, aveţi o calitate umană care m-a uimit. Nu mă aşteptam. Dar sunt bucuros pentru că mai avem o acţiune, turneul preolimpic, şi trebuie să fiţi concentraţi. Chiar dacă eu nu o să fiu selecţioner, ci Mirel, e acelaşi lucru. Voi aveţi şansa să vă arătaţi valoarea şi să prindeţi Olimpiada.

Ceea ce vreau să vă spun este că, atunci când v-am spus că sunt mândru de voi, nu am făcut-o la mişto. Şi vă spun din suflet, chiar sunt mândru. M-aş bucura să vă am pe viitor, să vă pot antrena în fiecare zi, pentru că sunteţi senzaţionali. Înainte de a încheia cu felicitările astea, vreau să le spun băieţilor care n-au jucat că îmi pare rău. Nu sunt perfect, alegerile mele nu sunt întotdeauna aşa cum poate toată lumea ar vrea, dar nimic nu e în viaţă aşa cum ai vrea. Îmi cer scuze pentru asta. Ştiu ce simţiţi! Am fost ca voi.

Staff-ul medical, toată delegaţia şi staff-ul meu, ei fac 80% din muncă, eu sunt 20 la sută. Chiar îmi pare rău să îmi iau la revedere de la voi. Bine, mai am câţiva aici, gen Marcel, Radu, Tavi şi aşa mai departe, care vor fi cu noi pe viitor. Restul o să faceţi pasul către echipa mare. Vă spun că ce am reuşit noi în zece zile a fost să schimbăm o mentalitate. Aţi reuşit să schimbaţi mentalitatea unei naţiuni.

Nu aţi fost învinşi şi nu o să fiţi niciodată învinşi! Nu numai în rezultate, dar aţi văzut, nu o să fiţi învinşi în atitudine niciodată! Încă o dată, sunt mândru că v-am antrenat!", a fost discursul ui Mutu pentru tricolorii de la U21.

Din actualul lot al României U21, doar Radu Drăguşin, Octavian Popescu şi George Cîmpanu, sunt eligibili pentru următorul Campionat European de tineret, iar restul nu vor mai putea participa, din cauza vârstei.

Vezi video cu discursul lui Adi Mutu, mai jos.

Afla mai multe despre: adrian mutu 

viewscnt
Articole similare