Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Discuţia pe care Dănciulescu a avut-o cu unul dintre jucătorii ofertaţi de Becali: ”Am vorbit cu el, stiu ce vrea să facă”

Discuţia pe care Dănciulescu a avut-o cu unul dintre jucătorii ofertaţi de Becali: ”Am vorbit cu el, stiu ce vrea să facă”

Superliga

Comentarii

Ionel Dănciulescu spune că ştia încă de la finalul sezonului trecut că Adam Nemec va refuza să meargă la FCSB. Gigi Becali a făcut mai multe oferte pentru internaţionalul slovac, dar de fiecare dată a fost refuzat.

FCSB a insistat pentru transferul lui Adam Nemec, care şi-a terminat în vară contractul cu Dinamo şi a devenit liber de contract. Însă Gigi Becali a avut parte numai de refuzuri. Atacantul de 32 de ani i-a transmis că nu vrea să mai revină în fotbalul românesc şi îşi doreşte să-şi continue cariera la un club din străinătate.

Ionel Dănciulescu spune că n-a avut emoţii că Nemec va merge la marea rivală, deoarece ştia ce planuri are atacantul slovac: ”V-am spus de atunci că Adam nu vrea să joace la FCSB. Ştiam că nu vrea să joace la FCSB, am vorbit cu el şi ştiam că nu vrea şi că vrea să plece în străinătate”, a declarat Dănciulescu.

Afla mai multe despre: dinamofcsbliga 1ionel danciulescuadam nemec 

viewscnt
Articole similare