Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Diversiune la Rapid. Dumitru Dragomir i-a transmis lui Marius Şumudică de ce n-a fost ales antrenor: "Eu i-am spus"

Diversiune la Rapid. Dumitru Dragomir i-a transmis lui Marius Şumudică de ce n-a fost ales antrenor: "Eu i-am spus"

Rapid

Comentarii

Fostul preşedinte al LPF, Dumitru Dragomir, susţine că Marius Şumudică doar a fost amăgit de Daniel Niculae şi că între cei doi încă există disputa, deşi prin telefon s-au împăcat.

Dumitru Dragomir susţine că Marius Şumudică doar a fost "aburit" de Daniel Niculae

Rapid Bucureşti a anunţat oficial sosirea noului antrenor, Cristiano Bergodi, după ce Adi Mutu a acceptat oferta celor de la Neftchi Baku, din Azerbaidjan. 

În aceste zile, Marius Şumudică, varianta potrivită în viziunea lui MM Stoica, a aşteptat propunerea oficială din partea conducătorilor giuleşteni. Însă, rapidistul a fost ocolit a doua oară, după ce n-a fost ales nici la momentul instalării lui Adrian Mutu. 

În acel punct, Marius Şumudică a transmis că nu va lucra niciodată cu preşedintele Daniel Niculae. Însă, cei doi s-au împăcat în ultimele zile, după ce oficialul de la Rapid l-a sunat. 

Totuşi, Dumitru Dragomir l-a atenţionat pe Marius Şumudică despre faptul că totul a fost doar o diversiune, semn că italianul Cristiano Bergodi a fost mereu prima variantă a lui Dan Şucu, Victor Angelescu şi Daniel Niculae. 

"Dacă a făcut asta, sigur nu te pune antrenor la Rapid"

"Bergodi nu e antrenor rău, dar Şumudică se potrivea ca o mănuşă la Rapid. Părerea mea e că Niculae a fost mai tare decât mulţi de acolo. E la cuţite cu Şumudică. M-a sunat Şumudică acum câteva zile şi mi-a zis că l-a sunat Niculae şi i-a spus să fie prieteni.

Eu i-am spus că dacă te-a sunat Niculae sigur nu te va pune antrenor. Spunea <<Domne, că am şanse, cu şefii galeriei>>. Dacă a fost supărat şi ţi-a dat telefon ca să te aiurească, nu vei fi antrenor la Rapid.

Vă spun cu toată răspunderea că Şumudică era antrenorul perfect pentru Rapid. Mutu a fost băiat deştept. S-a dus la bani”, a spus Dragomir pentru Antena Sport

Instalarea lui Cristiano Bergodi a produs reacţii mixte din partea suporterilor rapidişti, la anunţul oficial al clubului. 

Afla mai multe despre: dumitru dragomirmarius sumudicacristiano bergodiantrenor rapidadrian mutu 

viewscnt
Articole similare