Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Doi dintr-o lovitură! Căpitanul Stelei Bucureşti i-a pus la punct pe Gigi Becali şi Octavian Popescu: "Aceste figuri ale tinerilor... Să vă vedeţi de treaba voastră"

Doi dintr-o lovitură! Căpitanul Stelei Bucureşti i-a pus la punct pe Gigi Becali şi Octavian Popescu: "Aceste figuri ale tinerilor... Să vă vedeţi de treaba voastră"

FCSB

Comentarii

Căpitanul Stelei Bucureşti, Vali Bărbulescu, a avut un discurs atipic la finalul remizei cu FCSB 2, scor 1-1, din Liga 3. Fotbalistul "militarilor" i-a amintit în discursul său inclusiv pe Gigi Becali şi Octavian Popescu. Fotbalistului i-a dat câteva sfaturi la finalul partidei.

VIDEO | Steaua Bucureşti - FCSB 2 1-1

FCSB 2 ar fi putut câştiga în Ghencea, pe terenul 5, după ce a deschis scorul prin Buziuc. Totuşi, "militarii" au egalat pe final şi putea câştiga în prelungiri. La finalul partidei, Bărbulescu i-a transmis lui Gigi Becali că s-ar putea să nu prindă niciun iepure. Azi, finanţatorul FCSB a trimis mai mulţi fotbalişti de la prima echipă la echipa secundă, în Liga 3. Tot sâmbătă, echipa lui Toni Petrea joacă la Arad, cu UTA, în Liga 1, şi nu se va putea baza pe cei care au jucat în Ghencea. 

"Mă bucur pentru jocul bun făcut. Cred că am pierdut două puncte azi după aspectul ocaziilor, am avut ocaziile mai clare. Unii aleargă după doi iepuri şi ştiţi cum e. Când alergi după doi iepuri, s-ar putea să nu prinzi niciunul. Trebuie să câştigăm la baraj. Degeaba băteam 3-0, 4-0, dacă nu baţi la baraj. Sunt convins 1000% că Gigi Becali trimite jucători şi la baraj", a declarat căpitanul Stelei Bucureşti.  

Vali Bărbulescu i-a pus la punct pe Gigi Becali şi Octavian Popescu

Bărbulescu i-a predat o lecţie de maturitate fotbalistică adversarului de la FCSB, Octavian Popescu, cel care a fost destul de nervos în meciul cu Steaua Bucureşti: "Supărat, dar aceste... Nu e bine să folosesc cuvântul acesta, dar aceste figuri pe care le au fotbaliştii tineri... Cum fac două, trei meciuri bune, noul nu ştiu cine... E o aroganţă pe care nu o înţeleg, dar e treaba lui. Am discutat şi în privat cu el, i-am spus <<Să vă vedeţi de treaba voastră, de fotbal. Cel mai important pentru voi e să creşti bine. Nu cu <<Au, m-a ciupt, m-a lovit>>. Nu prea l-am văzut azi, cred că n-are chef la Liga 3, să stea acolo unde cred aştia că e locul lui", a mai spus fotbalistul gazdelor. 

Căpitanul Stelei a analizat rezultatul meciului şi a comentat strategia lui Gigi Becali: "Noi n-am protestat aşa vehement, a fost decizia arbitrilor. Vă spun cu mâna  pe inimă că a fost gol valabil, am jucat, am lovit mingea, dacă nu dai gol, dă penalty.  Se pare că e mai interesantă ca la Liga 1 lupta. Nu e treaba noastră pe cine trimit ei, poate să-i trimită pe toţi, suntem pregătiţi. Nu e fair play, ne batem cu jucători de Liga 3 sau de liga 1? Dacă au venit toţi jucătorii din Liga 1... Dacă ne uităm, au jucători meci de meci, Şut, Octavian Popescu, Oaidă. Intră meci de meci. Ca in derby, se egalizeaza valorile cand ai ambiţie", a încheiat Bărbulescu. 

Afla mai multe despre: steaua bucurestigigi becalioctavian popescufcsb 2vali barbulescu 

viewscnt
Articole similare