Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Dorin Rotariu a fost cedat de Ludogoreţ! Se va lupta pentru evitarea retrogradării la noua echipă | OFICIAL

Dorin Rotariu a fost cedat de Ludogoreţ! Se va lupta pentru evitarea retrogradării la noua echipă | OFICIAL

Stranieri

Comentarii

Dorin Rotariu (26 de ani) a fost împrumutat de Ludogoreţ la Atromitos, în Grecia şi va lupta pentru evitarea retrogradării.

Dorin Rotariu, din Bulgaria în Grecia

Doar 11 meciuri a prins Dorin Rotariu la Ludogoreţ, unde a ajuns gratis la începutul sezonului, de la Astana. Atacantul lateral, trecut şi pe la echipa a doua a campioanei Bulgariei, speră să prindă mai multe minute în prima ligă din Grecia. 

Atromitos a anunţat împrumutul românului până la finalul acestui sezon, iar Dorin Rotariu va încerca să evite retrogradarea. Noua sa echipă e pe locul 13 din 14 echipe în clasament. 

”Sunt foarte fericit că am făcut acest pas şi sunt optimist că totul va merge bine. E un club organizat foarte bine. Ştiu că echipa este într-o situaţie dificilă, pe care nu o merită, având în vedere calitatea echipei.

Putem obţine mai mult până la finalul sezonului şi să ne îndeplinim obiectivul, o clasare cât mai sus. Asta se va întâmpla cu multă muncă şi cu ajutorul fanilor, pe care abia aştept să-i văd”, a spus Dorin Rotariu.

Rotariu mai are contract cu Ludogoreţ până în iunie 2024.

Astfel, după plecarea lui Dorin Rotariu, este pentru prima dată după 10 ani când niciun fotbalist român nu mai e în lotul lui Ludogoreţ, care acum e antrenat de Ante Simundza.

 

Afla mai multe despre: dorin rotariuludogoretatromitos 

viewscnt
Articole similare