Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Dorinel Munteanu a luat decizia, după şase luni ca antrenor al Oţelului în Superliga! Ce l-a supărat pe "Neamţ"

Dorinel Munteanu a luat decizia, după şase luni ca antrenor al Oţelului în Superliga! Ce l-a supărat pe "Neamţ"

Superliga

Comentarii

Dorinel Munteanu a răbufnit după meciul pierdut de Oţelul Galaţi, pe teren propriu, scor 1-3 cu Universitatea Craiova. Deşi roş-alb-albaştrii sunt marea revelaţie a acestui sezon, ”Neamţul” a anunţat schimbări radicale în lotul gălăţenilor. Mai mult decât atât, multe voci din fotbalul românesc l-au propus pe fostul component al ”Generaţiei de Aur” la Dinamo, după plecarea lui Ovidiu Burcă.

Fanii Oţelului pot sta liniştiţi: Dorinel rămâne la Galaţi!

Aşa cum era de aşteptat, Dorinel Munteanu nu va pleca de la Oţelul. Din informaţiile cotidianului gălăţean Viaţa Liberă, ”Neamţul” a dorit  să tragă un semnal de alarmă cu scopul a-şi trezi jucătorii, dar şi pentru a atrage atenţia asupra restanţelor salariale.

Dorinel Munteanu nu iartă pe nimeni: 4 jucători, OUT de la Oţelul!

Aşa cum anunţase după meci, Dorinel Munteanu a pus piciorul în prag şi a luat măsuri. ”Neamţul” a renunţat la patru jucători, însă a preferat să nu le dezvăluie pentru moment numele.

“Am dat patru jucători în dimineaţa asta. Nu pot să dau nume pentru că au contracte, nu pot să zic. Sunt lucruri interne, cu salarii şi altele. I-am dat afară pentru că nu se pliază pe proiectul nostru. Nu a fost vorba doar de meciul cu Universitatea Craiova, au fost vreo cinci, şase, şapte meciuri”, a spus Dorinel Munteanu, conform Fanatik.

Revenit la Galaţi după 10 ani, Dorinel Munteanu a promovat succesiv cu Oţelul, din Liga 3 până în Liga 1, şi a împlinit visul unui oraş care nu mai văzuse fotbal de primă ligă de opt ani. Nu mai este niciun secret faptul că fostul component al ”Generaţiei de Aur” este adeptul pregătirii fizice, iar formaţia antrenată de "Neamţ" este, practic, oglinda sa, din perioada în care juca fotbal.

Fără nume mari în lot, Oţelul a speriat granzii Superligii şi a cedat doar într-un meci în Superligă, contra FCSB-ului, partidă în care a avut două bare şi alte şanse de a obţine un punct. Roş-alb-albaştrii se află pe locul nouă în clasament, iar acest lucru nu se datorează calităţilor individuale pe care le au jucătorii, ci a muncii şi efortului arătat în teren de gălăţeni.

Afla mai multe despre: dorinel munteanuoţelul galaţisuperligă 

viewscnt
Articole similare