Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Dorinel Munteanu, prima lovitură după ce situaţia a degenerat la Oţelul! Schimbare în mijlocul sezonului

Dorinel Munteanu, prima lovitură după ce situaţia a degenerat la Oţelul! Schimbare în mijlocul sezonului

Superliga

Comentarii

Oţelul Galaţi a fost zguduită de un scandal de proporţii în ultimele săptămâni, care s-a lăsat cu demiteri la nivelul conducerii administrative.

Dorinel Munteanu pregăteşte o lovitură importantă. ”Neamţul” vrea să îşi readucă omul de încredere la Oţelul

Robert George Florea a demisionat din fucţia de preşedinte al clubului în urmă cu o săptămână, ca urmare a unui conflict cu Dorinel Muntenu şi soţia sa. Florea a susţinut că a renunţat la postul său, după ce Dorinel şi Paulina Mihailopol au refuzat să îi prezinte documentele administrative.

În luna septembrie a anului trecut, unii dintre fanii Oţelului au cerut explicaţii pe conturile de social media ale fostei campioane, după ce GSP a anunţat că Dorinel Munteanu ar fi încercat să înregistreze marca Oţelul Galaţi pe numele său.

Acest lucru a creat nemulţumire în rândul suporterilor gălăţeni, iar Marian Brăilescu, cel care a ocupat funcţia de preşedinte a clubului de la revenirea lui Dorinel la Oţelul (2021), a demisionat la presiunea suporterilor, care l-au acuzat că a fost complice în demersul ”Neamţului” de a înregistra sigla pe numele său.

Cu toate acestea, Marian Brăilescu ar putea reveni destul de repede în conducerea Oţelului. Conform surselor GSP, Dorinel Munteanu a cerut ca Brăilescu să revină la club, însă acest lucru depinde în totalitate de votul membrilor socios.

Candidaturile pentru următoarele alegeri se pot depune până pe 28 februarie, iar noul preşedinte va fi anunţat în luna martie. 

Dorinel Munteanu a ţinut să îi liniştească şi a povestit cum s-a derulat discuţia cu Florea

”Îi asigur pe toţi gălăţenii că vestiarul este liniştit. Tot acest circ a început din decembrie, nu de acum. Îmi pare rău că trebuie să vorbesc despre domnul fost preşedinte, pentru că din ce a spus dânsul nici măcar un sfert nu a fost adevărat.

A fost o discuţie bărbătească între mine şi cei doi, dar probabil că dânsul, venind din alt domeniu, nu s-a acomodat în fotbal. În fotbal mai sunt şi momente tensionate. Cel mai tensionat moment a fost când au cerut documentele, cum ar veni, să mutăm contabilitatea la dânşii în birou.

Ceea ce nu mi s-a părut normal, după o lună jumătate de când au venit ei. Nici bine nu s-au aşezat pe scaun, au cerut nişte lucruri pe care le vom preda numai organelor competente. Contabilitatea nu fuge de la stadion, putea să meargă liniştit, să citească orice dosar”, a spus Dorinel Munteanu înaintea partidei cu Dinamo, pierdută cu 1-3.

Afla mai multe despre: otelul galatisuperligadorinel munteanu 

viewscnt
Articole similare