Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Dorit de Real Madrid, Pochettino reacţionează: ”Probabil că fac ceva bine în fotbal”. Ce spune despre transferul lui Kane la Real

Dorit de Real Madrid, Pochettino reacţionează: ”Probabil că fac ceva bine în fotbal”. Ce spune despre transferul lui Kane la Real

Real Madrid

Comentarii

Real Madrid negociază revenirea lui Jose Mourinho, dar nu-i pierde din vederi pe Zinedine Zidane şi Mauricio Pochettino. Cei trei sunt antrenorii la care visează preşedintele blanco, Florentino Perez.

Antrenorul lui Tottenham a oferit un interviu postului naţional de televiziune spaniol, TVE. El a comentat inclusiv interesul Realului pentru el, dar şi situaţia fostului său coechipier, Santiago Solari.

”Relaţia mea cu Spania este foarte bună. Mă gândesc evident la un come-back în această ţară, la un moment dat. Un profesionist trebuie să fie mereu deschis la provocări şi noi experienţe. Pe Solari îl cunosc foarte bine. Este frustrant şi decepţionant când echipe ca Real Madrid sau Paris Saint Germain pierd în fazele eliminatorii în marile competiţii. Faptul că Real Madrid se gândeşte la mine e ceva pozitiv. Înseamnă că probabil fac ceva bine în fotbal. Kane la Real? Este o întrebare pe care trebuie să i-o adresaţi preşedintelui, dar cred că se va enerva. Sau poate că nu...” a declarat Pochettino pentru TVE.

Afla mai multe despre: mauricio pochettino 

viewscnt
Articole similare