Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Dosar penal după tot scandalul de la CFR Cluj! Cine a făcut plângere

Dosar penal după tot scandalul de la CFR Cluj! Cine a făcut plângere

CFR Cluj

Comentarii

Incidentele grave din vestiarul CFR-ului, după eliminarea din play-off-ul Europa League (1-6 la general cu Steaua Roşie), s-au lăsat cu plângere la Poliţie. Ioan Ivaşcu, juristul de la CFR Cluj - pe care patronul Nelu Varga a decis să-l dea afară împreună cu Marian Copilu şi Marius Şumudică -, a depus plângere după ce a fost agresat.

Dosar penal după tot scandalul de la CFR Cluj! Cine a făcut plângere

Finalul meciului CFR Cluj - Steaua Roşie 1-2, din returul play-off-ului de calificare în Europa League, a adus un mega scandal în Gruia. Ioan Ivaşcu, Marian Copilu şi Marius Şumudică au fost anunţaţi că vor fi daţi afară de patronul Nelu Varga, iar primul a avut o altercaţie cu doi kinetoterapeuţi, în vestiar, după reproşuri pe care le-a adus acesta în legătura cu accidentarea lui Arlauskis.

Incidentele au ajuns şi în presa din Serbia, dar şi pe masa poliţiei din Cluj, după ce Ioan Ivaşcu a mers să depună plângere penală pentru lovire, ameninţări şi alte violenţe. Plângerea penală a venit ca urmare a faptului că, atunci când a auzit despre scandalul din vestiar, patronul Nelu Varga şi-a trimis bodyguarzii să "liniştească" apele. "În cursul zilei de astăzi, 27 august a.c., la sediul Poliţie municipiului Cluj-Napoca, s-a prezentat o persoană, care a sesizat că ar fi fost agresată fizic şi ameninţată, cu o seară în urmă, într-un complex sportiv din municipiu.

În cauză, a fost întocmit un dosar de cercetare penală, pentru infracţiunile de lovire sau alte violenţe şi ameninţare, poliţiştii continuând activităţile, pentru clarificarea tuturor aspectelor sesizate", este scris în comunicatul poliţiei din Cluj.

Potrivit sport.ro, conflictul a fost început de juristul Ioan Ivaşcu şi Viorel Boncoi şi Radu Pralea, kinetoterapeuţii echipei, iar apoi situaţia a degenerat şi a fost nevoie de intervenţia bodyguarzilor. În imaginile postate de un membru al delegaţiei echipei sârbe la Cluj-Napoca se vede cum unii jucători şi Marian Copilu încearcă să atenueze situaţia.

Marius Şumudică, cel care nu a fost lăsat să conducă şedinţa de pregătire programată la ora 10:00, în Gruia, a ţinut o şedinţă cu jucătorii în magazinul oficial al clubului şi mai mulţi fotbalişti s-au aflat de parte antrenorului în acest scandal.

Afla mai multe despre: ioan ivascucfr clujplangere penalapolitiescandalbataiecluj 

viewscnt
Articole similare