Experiențe împreună.
You are here:

Două noi lovituri MEMORABILE pentru Mutu la FCU Craiova. Un star dintr-o naţională de top negociază cu oltenii

Două noi lovituri MEMORABILE pentru Mutu la FCU Craiova. Un star dintr-o naţională de top negociază cu oltenii

FC U Craiova

Comentarii

Adrian Mutu a început antrenamentele la FCU Craiova, dar nu prea are jucători. În locul celor 14 fotbalişti daţi afară de la venirea lui Mutu s-a înregistrat un singur transfer

Adrian Mutu nu se grăbeşte să transfere jucători la FCU Craiova, chiar dacă a dat afară în această vară o duzină de fotbalişti. Singurul transfer confirmat al oltenilor este argentinianul Juan Bauza.

"Am inceput treaba de cateva zile. Este o perioada relativ usoara pentru baieti, pentru ca adaptare la efort, antrenamentele sunt monitorizate pe ceea ce ne dorim noi in aceasta perioada. Din punctul meu de vedere, sunt optimist, baietii la fel, avem un grup bun, un grup muncitor, sunt multumit de baieti pana acum, de atitudinea lor in primul rand, de cum se prezintă la antrenamente si de concentrarea de care dau dovadă.

Asa cum le-am spus si lor, in fotbal e importanta atitudinea, gestul tehnic vine ca o concluzie la tot ce fac ei în teren, dar atitudinea e cea mai importanta. Cand ai atitudinea corectă si respecti fotbalul, fotbalul te va rasplati. Daca va uiti pe teren, o sa vedeti ca avem şi un jucator nou. Incet, incet, in aceasta seara, o sa vina un alt jucator, vor veni din ce în ce mai mulţi" , a declarat Adrian Mutu.

De altfel, "Briliantul" are şi un jucător în probe. Venit la recomandarea lui Adrian Mutu, Pedro Machado se pregăteşte în această săptămână alături de FCU Craiova. Fundaşul central de 24 de ani are o înâlţime de 1,91 metri şi este evaluat la suma de 300 de mii de euro de site-ul de specialitate transfermarkt.com. Ultima dată, Pedro Machado a evoluat la Oliveirense, din liga secundă a Portugaliei.

În acelaşi timp, Mamadou Bagayoko pare să-l fi convins pe Adrian Mutu. Fundaşul dreapta de 31 de ani are 16 prezenţe în naţionala Coastei de Fildeş, însă a rămas fără echipă de un an, după despărţirea de clubul belgian Mechelen, astfel că Bagayoko este interesat de un eventual transfer în Liga I.

viewscnt
Articole similare
Ce cadou i-a adus Ion Țiriac Simonei Halep cu ocazia zilei de naștere. Miliardarul, primele...