Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Două transferuri care NU se fac la FCSB. MM Stoica, intervenţie de ultimă oră | EXCLUSIV

Două transferuri care NU se fac la FCSB. MM Stoica, intervenţie de ultimă oră | EXCLUSIV

FCSB

Comentarii

Preşedintele Consiliului de Administraţie de la FCSB, Mihai Stoica, a oferit o primă poziţie a clubului, după ce au apărut informaţii despre două transferuri din Superliga. MM a infirmat mutările, astfel că FCSB a rămas doar cu două achiziţii până în acest moment.

MM Stoica a exclus două transferuri la FCSB. Cei doi fotbalişti joacă în Superliga

Conducătorul de la FCSB a comentat ultimele mutări vehiculate în ultimele zile. FCSB i-a transferat pe Baba Alhassan, de la Hermannstadt, şi Luis Phelipe, de la Poli Iaşi, iar informaţiile despre alte mutări au circulat. 

Doru Andrei, de la FC Voluntari, şi Rareş Pop, de la UTA, ar fi fost pe lista achizţiilor celor de la FCSB, însă MM Stoica a dorit să nege interesul pentru cei doi tineri fotbalişti din Superliga. 

"Vine lumea şi inventează că îl vrea FCSB pe Doru Andrei. Nu! Nu s-a pus niciodată problema. O să rămână treaba asta că FCSB îl vrea, dar nu îl vrea!

FCSB e în mare cursă pentru Rareş Pop (n.r. - ironic). Nu s-a pus niciodată problema pentru Rareş Pop, dar niciodată", a declarat MM Stoica, pentru Orange Sport. 

Pentru Rareş Pop, Dan Şucu ar fi înaintat 600.000 de euro celor de la UTA, într-o perioadă în care Rapid l-a transferat pe Krasniqi.  

Vor exista plecări de la FCSB? MM Stoica oferă răspunsul

De asemenea, conducătorul de la FCSB a comentat şi transferul lui Darius Olaru în Italia. De altfel, FCSB nu e dispusă să se despartă de fotbalişti sub clauza stabilită în contract. 

"Cu Olaru nu e nimic. Nu poate fi nimic. A zis Gigi (n.r. - despre clauza care trebuie achitată) şi nu mai are rost să discutăm. Cu jucătorii importanţi care au clauză nu se poate discuta sub clauză. Oricum lui Gigi îi pare rău că i-a făcut clauză aşa de mică lui Coman, iar dacă vine cineva cu 9 milioane nu-l dă. 

Nimeni nu e de vânzare la noi, decât dacă se achită clauza. La mine n-a ajuns nicio discuţie. Cu Gigi ştiu că au discutat unii cu Olaru, dar nu s-a pus problema de vizita medicală sau eu ştiu ce a mai apărut", a adăugat conducătorul de la FCSB, Mihai Stoica, pentru Orange Sport. 

Afla mai multe despre: mm stoicatransferuri fcsbrares pop fcsbdoru andrei fcsbgigi becali 

viewscnt
Articole similare