Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Dragomir s-a răzgândit. Adevărul despre modul în care marca Steaua a ajuns la Becali: "D-asta am dat de dracu' viaţa asta!"

Dragomir s-a răzgândit. Adevărul despre modul în care marca Steaua a ajuns la Becali: "D-asta am dat de dracu' viaţa asta!"

FCSB

Comentarii

Deşi, în urmă cu 14 ani, Dumitru Dragomir declara că Gigi Becali a furat clubul Steaua de la CSA, fostul preşedinte al LPF a revenit asupra declaraţiei şi a recunoscut că a exagerat în 2005.

"D-asta am şi dat de dracu' în viaţa asta, că eu am mai şi exagerat. I-am dat o mână de ajutor lui Gigi să ia Steaua, dar numai legal. Am zis de autodenunţ ca să liniştesc un nebun ca Gigi Becali. Poate d-asta am greşit şi am avut atâtea probleme.

Dacă nu mă respectai, eram fiară. Când mi se spuneau nedreptăţi explodam. Mă tot trimiteau la brutărie, la puşcărie, striga lumea pe stadioane. Presa şi publicul au influenţat anchetele şi dosarele pe care le-am avut eu" , a declarat Dumitru Dragomir la GSP Live.

"Becali este un trisor ordinar, este un hot de profesie. Steaua a furat-o, l-am ajutat sa fure Steaua, retineti. Fac autodenunt, l-am ajutat sa fure Steaua. El a avut bani din pamanturi, Steaua era intr-o criza financiara si atunci el nu a cumparat Steaua, el a dat imprumut si dupa aia i-a santajat pe fratii Paunescu."

"Le-a dat bani imprumut, contra dezlegari la jucatori si niste documente cum ca... bani imprumut, luat din jucatori. Si el a cumparat jucatorii, dar nu ma fortati sa spun treaba asta ca sunt multe de spus si nu vreau sa vorbesc asta", declara în 2005 Dumitru Dragomir.

Afla mai multe despre: steauafcsbgigi becalicsalpf 

viewscnt
Articole similare