Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Drum liber spre FCSB! Un antrenor dorit de Gigi Becali şi-a anunţat plecarea: "Eu îmi doresc performanţă"

Drum liber spre FCSB! Un antrenor dorit de Gigi Becali şi-a anunţat plecarea: "Eu îmi doresc performanţă"

Superliga

Comentarii

FCSB a ratat calificarea în grupele UEFA Europa League după o perioadă în care a schimbat trei antrenori, toţi trei fiind catalogaţi ca "secunzi". În cazul în care Gigi Becali îşi doreşte un antrenor cu reputaţie la FCSB, tocmai a primit o veste excelentă.

Într-o conferinţă de presă înaintea partidei cu Gaz Metan - Poli Iaşi, transmisă în direct de Telekom Sport, sâmbătă, de la ora 15:30, Edward Iordănescu şi-a anunţat plecarea, din vară, de la echipă: "Să ne îndeplinim obiectivul, să întrăm în play-off, după care, din vară, cu tot regretul, probabil că e posibil să aleg un alt drum, fiindcă eu îmi doresc performanţă, îmi doresc continuitate, îmi doresc lucruri organizate şi aşezate şi nu pot să-mi asum responsabilitatea pentru lucruri pe care eu nu le fac", a spus Iordănescu. 

Antrenorul care a umilit FCSB în etapa precedentă nu a dezvăluit motivul exact pentru care a ajuns la această decizie, însă a cerut linişte la echipă: "Apelul meu acesta este, să strângem rândurile, să ne organizăm aşa cum trebuie şi să punem mereu interesul echipei pe primul loc".

Iordănescu o antrenează pe Gaz Metan de la începutul anului şi în acest moment echipa sa este la două puncte în spatele campioanei en-titre şi a liderului CFR Cluj. 

Afla mai multe despre: gigi becaliedward iordanescugaz metanfcsb 

viewscnt
Articole similare