Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Duckadam, şocat de cum a arătat Dinamo în derby-ul cu FCSB: "Am fost surprins, vor avea probleme mari!" Ce a spus despre şansele "roş-albaştrilor" de a câştiga Cupa României

Duckadam, şocat de cum a arătat Dinamo în derby-ul cu FCSB: "Am fost surprins, vor avea probleme mari!" Ce a spus despre şansele "roş-albaştrilor" de a câştiga Cupa României

FCSB

Comentarii

Helmuth Duckadam (61 de ani), fostul portar al Stelei şi fost director sportiv la FCSB, a vorbit despre derby-ul câştigat de FCSB, 3-0 cu Dinamo, în turul semifinalelor Cupei României. Eroul de la Sevilla a spus că Dinamo a jucat foarte slab şi că trupa din Ştefan cel Mare va avea probleme în continuare, fiind la retrogradare.

FCSB a umilit-o pe Dinamo cu 3-0 într-un meci jucat în Ştefan cel Mare, în turul semifinalelor Cupei României, asta deşi ambele echipe au arătat rău în ultima perioadă. "Roş-albaştrii" au luat o opţiune serioasă de a juca finala Cupei României, cel mai probabil contra lui Sepsi, având şansa să câştige un trofeu, primul din 2015 încoace.

"Eu am fost surprins de jocul foarte slab al lui Dinamo şi cred că vor avea probleme mari în continuare, deoarece sunt în zona retrogradării şi cu jocul pe care l-au arătat, cel puţin ultimele două, vor avea probleme deosebite. Să vedem ce se va întâmpla şi în următoarele jocuri, cu echipe mai puternice, cum va fi Craiova, cum va fi Astra, să vedem cum se vor descurca cu CFR aceşti jucători tineri.

Suntem practic calificaţi în finală Cupei României, într-o finală FCSB - Sepsi. E şansa de a câştiga, după mulţi ani, un trofeu. Cât priveşte aceşti tineri, sunt foarte talentaţi. Au avut o şansă, că nu s-a jucat cu spectatori, pentru că vă daţi seama ce era pe stadionul Dinamo, ce presiune era pe aceşti băieţi. Aşa că au jucat mai relaxat. Vom vedea în continuare ce se va întâmpla pentru că deocamdată FCSB este obligată să îi folosească având atâţia jucători accidentaţi"
, a spus Duckadam, într-un interviu acodat Mediafax.

Returul semifinalei din Cupa României, FCSB - Dinamo, se va juca pe 7 iulie, pe Arena Naţională.

Helmuth Duckadam a plecat de la FCSB!

Helmuth Duckadam şi-a anunţat, pe 14 iunie, demisia de la FCSB, după ce anunţat că a fost marginalizat în club şi s-a încercat îndepărtarea sa. Eroul de la Sevilla lucra la FCSB din 2010. ”A fost frumos! După multe ezitări, am hotărât azi, 14.06.2020, că este momentul să-mi înaintez demisia din cadrul SC Fotbal Club FCSB. Consider că este mai onorabil să-ţi înaintezi demisia, când simţi că nu mai eşti dorit, decât să aştepţi momentul când vei fi dat afară. Au fost momente dificile, dar şi foarte multe momente frumoase! A fost una dintre cele mai frumoase perioade din viaţa mea! Îi mulţumesc domnului Becali în numele familiei mele pentru tot ce a făcut pentru noi şi îl asigur că voi rămâne acelaşi om serios şi loial. Doresc mult succes echipei, şi-mi doresc, ca în acest an să câştige un trofeu!”, a fost anunţul făcut de Duckadam, pe pagina sa de Facebook.

Afla mai multe despre: dinamofcsbhelmuth duckadamcupa romaniei 

viewscnt
Articole similare