Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Dumitru Dragomir îi sare în apărare lui Şumudică după umilinţa din Serbia: ”Ce vină are el? Inventează alţi apărători?”

Dumitru Dragomir îi sare în apărare lui Şumudică după umilinţa din Serbia: ”Ce vină are el? Inventează alţi apărători?”

CFR Cluj

Comentarii

CFR Cluj a fost umilită la Belgrad, de Steaua Roşie, în primul tur al play-off-ului Europa League, scor 4-0.

CFR Cluj a avut parte de o seară neagră la Belgrad, după ce a fost demolată de Steaua Roşie Belgrad, scor 4-0. Ardelenii ar fi putut încasa mult mai multe goluri, însă sârbii au irosit o multitudine de ocazii. Majoritatea şanselor echipei conduse de Dejan Stankovic au venit pe greşeli individuale, iar Marius Şumudică i-a învinuit pe jucătorii săi pentru înfrângere.

Deşi, de obicei, vina se atribuie antrenorului pentru rezultate de acest fel, şi Dumitru Dragomir este de părere că fotbaliştii clujeni sunt cei vinovaţi, dar şi conducerea clubului. Fostul şef al LPF a declarat că antrenorul nu poate schimba fundamental nişte jucători şi că rezultatele acestea ar fi fost inevitabile după ce clubul a înlocuit unii dintre fotbaliştii de sezonul trecut cu alţii mai slab cotaţi.

Dumitru Dragomir îi sare în apărare lui Şumudică după umilinţa din Serbia

Ce vină are Şumudică? Inventează alţi apărători? Eu zic că Şumudică nu are vină. Vină au acei care au dat afară jucători şi au adus alţii, dar care nu au aceeaşi valoare. Este o minune cum Şumudică a putut să scoată atâtea puncte în Liga 1.

Mă mir. Aseară, parcă jucătorii CFR-ului erau operaţi de reflexe. Operaţi de reflexe erau. Orice fază a sârbilor era pericol de gol”, a declarat Dumitru Dragomir, pentru Look Sport.

La Belgrad, CFR-ul a luat două goluri în fiecare repriză şi şi-a ”asigurat”, mai mult sau mai puţin, califcarea în grupele Conference League. Din cele patru echipe calificate în cupele europene, CFR Cluj în Liga Campionilor şi FCSB, Craiova şi Sepsi în Conference League, doar una ajunge în grupe.

Însă, ardelenii vor ajunge în Confernce League după două duble manşe pierdute, în faţa Young Boys, în al treilea tur preliminar al Champions League, şi în faţa Stelei Roşii Belgrad, în play-off-ul Europa League. Astfel, campioana României va participa în a treia competiţie europeană, la prima ediţie a acesteia.

Afla mai multe despre: cfr clujmarius şumudicădumitru dragomirsteaua roşie cfr 

viewscnt
Articole similare