Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Dumitru Dragomir şochează: "Am avut coronavirus încă de anul trecut. A fost groaznic!" De unde ar fi contractat virusul şi câţi oameni ar fi infectat

Dumitru Dragomir şochează: "Am avut coronavirus încă de anul trecut. A fost groaznic!" De unde ar fi contractat virusul şi câţi oameni ar fi infectat

Fotbal intern

Comentarii

Fostul preşedinte al Ligii Profesioniste de Fotbal, Dumitru Dragomir, este convins că a fost infectat cu noul coronavirus încă de anul trecut, cu mult timp înainte de declanşarea pandemiei de COVID-19.

„Oracolul din Bălceşti”, ajuns la 73 de ani, a mărturisit că ar fi contractat virusul în Italia şi că, la rândul său, şi-ar fi infectat întreaga familie. Dragomir ar fi avut, însă, cel mai mult de suferit. Fostul şef al LPF a făcut dezvăluirea într-un interviu acordat pentru Telekom Sport.

Dumitru Dragomir susţine că a fost infectat cu COVID-19

Nu vă e frică de virusul acesta? Vă găsesc la muncă?

Nu îmi este frică, pentru că l-am avut anul trecut. Foarte rău am fost anul trecut, am fost internat în spital şi sigur simptomele de coronavirus.

Aţi avut probleme la plămâni? Febră? Fără gust? Dureri în gât?
Exact toate enumerate le-am avut eu anul trecut.

V-aţi testat?
Nu m-am testat, dar am avut simptomele astea şi am fost internat în spital. Două săptămâni groaznice. Nu aveam aer, mă sufocam, foarte nasol.

De unde aţi luat?
Cred că din străinătate. Am venit cu el de afară. Cred că tot din Italia. Nevasta mea a făcut o formă uşoară. Dar toţi au fost contaminaţi. Şi nepoţii şi copiii.

Nu vă e frică de o reîmbolnăvire?
Nu pentru că îmi iau măsuri. Mă dezinfectez pe mâini din oră în oră, telefonul la fel, masca nu o dau jos absolut deloc, vin pe jos de acasă, prin marginea parcului.

Nu puteţi să staţi în casă?
Aş putea să stau în casă, dar sunt încă tânăr, în putere şi vreau să fac de aşa natură încât nepoţii mei să muncească mai puţin.

Afla mai multe despre: dragomir 

viewscnt
Articole similare