Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

După valul de critici din ultimul timp, un fost ”tricolor” îi ia apărarea lui Mirel Rădoi: ”A schimbat jocul echipei naţionale. Am văzut că atacăm” | EXCLUSIV

După valul de critici din ultimul timp, un fost ”tricolor” îi ia apărarea lui Mirel Rădoi: ”A schimbat jocul echipei naţionale. Am văzut că atacăm” | EXCLUSIV
Comentarii

Florin Cernat, fost internaţional român, i-a luat apărarea selecţionerului Mirel Rădoi, despre care consideră că a îmbunătăţit echipa naţională.

Florin Cernat, fost jucător al lui Dinamo Kiev între 2001 şi 2007, este în contact cu naţionala Ucrainei, la Bucureşti, ajutând selecţionata lui Andriy Shevchenko cu acomodarea în România. Echipa condusă de fostul Balon de Aur va disputa două partide pe Arena Naţională, împotriva Austriei şi Macedoniei de Nord, în grupele de la Euro.

Iar Cernat şi-a oferit serviciile Ucrainei, naţională la care încă ţine după timpul petrecut acolo. Desigur, suportul său pentru selecţionata condusă de Shevchenko vine după ce România nu a obţinut calirficarea la Euro, dar Cernat crede că nu Rădoi este de învinuit.

Un fost ”tricolor” îi ia apărarea pe Mirel Rădoi

”Nu cred că el este principalul vinovat. Din cum îl ştiu eu pe Mirel, eu ştiu că el e un om şi un antrenor ambiţios, eu zic că rezistă tuturor criticilor. Mie îmi place că şi în teren era foarte disciplinat şi ambiţios.

Asta îl caracterizează pe el şi asta cred că e cel mai bine. În jocul echipei naţionale eu zic că a schimbat pentru că în meciurile pe care le-am văzut până acum am văzut că atacăm. În momentul de faţă se pare că nu avem valoare”, a declarat Florin Cernat, pentru Telekom Sport.

Afla mai multe despre: mirel rădoiflorin cernatechipa naţionalăromânia 

viewscnt
Articole similare