Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

E bătaie mare pe George Puşcaş. Un club important din Europa şi-a vândut golgheterul în Premier League şi dă acum toţi banii pe atacantul român

E bătaie mare pe George Puşcaş. Un club important din Europa şi-a vândut golgheterul în Premier League şi dă acum toţi banii pe atacantul romângalerie foto
Comentarii

Naţionala României a surprins pe toată lumea la Campionatul European de tineret din Italia şi San Marino. Tricolorii pregătiţi de Mirel Rădoi s-au oprit în semifinale, după înfrângerea, 2-4, suferită în faţa Germaniei.

Totuşi, în ciuda acestui eşec, România U21 a atras privirile scouterilor trimişi de cluburile importante din fotbalul european. Pe lângă Ianis Hagi, Alexandru Cicâldău sau Ionuţ Nedelcearu, George Puşcaş este un alt jucător pentru care se dau mari bătălii.

Palermo nu va mai evolua în Serie B în sezonul următor, astfel că atacantul român va schimba echipa în această vară. Galatasaray, Lecce, Ascoli, Fiorentina sau Sassuolo sunt doar câteva dintre cluburile care se luptă pentru a obţine semnătura lui George Puşcaş.

Mai nou, un club important din Anglia a intrat în cursă pentru atacantul român. Presa engleză scrie că, după ce l-a monitorizat cu mare atenţie, Birmingham City a luat decizia de a-l transfera pe George Puşcaş. Echipa din Championship şi-a vândut golgheterul din sezonul trecut, iar acum este în căutarea unui atacant de perspectivă.

Che Adams a marcat 22 de goluri în 46 de meciuri jucate în sezonul trecut pentru Bimingham, astfel că, în această vară, atacantul de 22 de ani a fost cumpărat de Southampton cu 16,7 milioane de euro.

Becali l-a vrut pe Puşcaş la FCSB

Înainte ca George Puşcaş să impresioneze în tricoul naţionalei la Campionatul European, unde a marcat patru goluri în patru meciuri jucate, Gigi Becali a insistat pentru transferul jucătorului de la Palermo. Însă, odată cu evoluţiile apreciate de la Euro 2019, şansele ca atacantul de 23 de ani să ajungă la FCSB sunt acum foarte mici.

”Îl doresc de mult timp. Am oferit 3 milioane de euro pentru el, dar nu a vrut Palermo să-l dea. Acum cred că valorează şi mai mult” , declara Gigi Becali înainte de startul Campionatului European de tineret.

  • 3 milioane de euro este cota lui George Puşcaş pe site-ul de specialitate transfermarkt.com

Afla mai multe despre: puscasbirmingham 

viewscnt
Articole similare