Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

"E ceva în ADN-ul Rapidului. Ne-au obişnuit". Viorel Moldovan, concluzie dură după eliminarea giuleştenilor din Cupa României | EXCLUSIV

"E ceva în ADN-ul Rapidului. Ne-au obişnuit". Viorel Moldovan, concluzie dură după eliminarea giuleştenilor din Cupa României | EXCLUSIV

Rapid

Comentarii

În direct la Orange Sport, Viorel Moldovan a tras o concluzie dură în privinţa Rapidului după eliminarea din Cupa României. Giuleştenii n-au reuşit să învingă CFR Cluj pe teren propriu, 0-0, rezultat care a dus la ieşirea "alb-vişiniilor" din competiţie.

Prestaţia Rapidului din meciul cu CFR Cluj, dar şi cele din ultimele meciuri de campionat, l-au făcut pe Viorel Moldovan să tragă o concluzie dură. Fostul atacant din Giuleşti a spus că "e ceva în ADN-ul Rapidului", referindu-se la fluctuaţiile de formă.

Viorel Moldovan, concluzie dură după Rapid - CFR Cluj 0-0, rezultat care a dus la eliminarea giuleştenilor din Cupa României

Viorel Moldovan a declarat, totuşi, că speră ca Rapidul să-şi revină şi să intre din nou pe trasa ideală. Scaderea de formă a CFR-ului a început de la victoria cu FCSB, 2-1 pe Arena Naţională, din Superligă. De atunci giuleştenii au ratat şansa de urca pe primul loc în clasament, apoi pe locul doi.

"Ratează pentru al doilea an consecutiv obiectivul Cupa României, care a însemnat întotdeauna un lucru foarte important. Cel mai rapid punct de a încununa cu succes un sezon. În campionat sunt în dificultate, de vreo câteva etape bune nu mai reuşesc să câştige. Au avut momente când au încercat, fără reuşită, să destabilizeze adversarul.

Am mai spus, e ceva în ADN-ul Rapidului, aceste fluctuaţii, inconstanţa asta i-a costat tot timpul. Au o perioadă bună, câştigă 4-5 meciuri, apoi vine curba descendentă. Nu câştigă. Şi în campionat au avut şansa să vină pe primul loc, apoi pe locul doi. E un moment cu care Rapid ne-a obişnuit", a spus Viorel Moldovan, la Orange Sport.

În prezent, Rapid ocupă locul al patrulea în clasamentul Superligii, cu 31 de puncte strânse în 18 meciuri.

În ceea ce priveşte Cupa României, Rapid a încheiat grupa B cu cinci puncte (locul 3), la egalitate cu CFR Cluj (locul 2) şi la două puncte de liderul U Cluj. Celed două rivale din Cluj-Napoca au obţinut calificarea în sferturile de finală a Cupei României.

Afla mai multe despre: rapidcupa romanieieliminareviorel moldovan 

viewscnt
Articole similare