Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

"E foarte, foarte greu!" VIDEO | Marea provocare a lui Teja la FCSB. Situaţia cu care nu s-a mai întâlnit în carieră

"E foarte, foarte greu!" VIDEO | Marea provocare a lui Teja la FCSB. Situaţia cu care nu s-a mai întâlnit în carieră

Superliga

Comentarii

Mihai Teja a vorbit în conferinţa de presă premergătoare partidei cu Concordia Chiajna despre situaţia în care este pus la fiecare meci pe banca FCSB, fiind nevoit să lase mai mulţi jucători valoroşi în afara lotului şi pe banca de rezerve.

  • Concordia Chiajana - FCSB se joacă luni, de la 20:00, în direct pe Telekom Sport 1.

Teja nu s-a mai confruntat cu această "problemă" de-a lungul carierei şi recunoaşte că nu îi e deloc uşor să le transmită unor jucători extrem de valoroşi că nu vor prinde nici măcar foaia de joc la anumite probleme.

Totuşi, tehnicianul FCSB e convins că are parte de înţelegerea jucătorilor săi.

"Este foarte greu. Le-am spus şi băieţilor, îmi pare rău să văd că trebuie să las 3-4 în tribună şi alţi 6-7 pe bancă. Toţi sunt caractere foarte bune şi au calitate, dar nu am ce să facă. Totul depinde de modul în care pregătim partida următoare şi cum pot răspunde ei din punct de vedere tactic.

Mihai Pintilii a dorit să spună că mai avem mult de muncă. Mai avem mult pentru a deveni o echipă foarte, foarte puternică. Avem calitate în lot, dar nu poţi schimba o echipă într-o lună de zile. Am avut o perioadă foarte sucrtă de pregătire şi e destul de greu
", spune Teja.

Afla mai multe despre: fcsbchiajna 

viewscnt
Articole similare