Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

E gata! Real Madrid a dat lovitura: ”Transferul devine oficial săptămâna viitoare!”. Al doilea GALACTIC după Hazard care vine pe Bernabeu

E gata! Real Madrid a dat lovitura: ”Transferul devine oficial săptămâna viitoare!”. Al doilea GALACTIC după Hazard care vine pe Bernabeugalerie foto

Real Madrid

Comentarii

Cotidianul madrilen AS anunţă că Real Madrid va oficializa săptămâna viitoare transferul atacantului Luka Jovic (21 de ani) de la Eintracht Frankfurt.

Înainte de transferul lui Eden Hazard, Real Madrid îl aduce pe Luka Jovic după ce sezonul din Bundesliga se va termina, anunţă cei de la AS. Intenţia clubului blanco este de a anunţa mutarea imediat ce Eintracht, actuala echipă a lui Jovic îşi încheie aventura din acest sezon.

Semifinalista Europa League îşi joacă prezenţa în Champions League în acest weekend în duelul cu Bayern Munchen. Campioana Germaniei poate redeveni campioană şi în cazul unui rezultat de egalitate, în timp ce Eintracht are nevoie de victorie pentru a spera la locurile de Liga Campionilor.

Real va plăti 60 de milioane de euro pentru tânărul atacant bosniac, care tocmai fusese cumpărat definitiv de Eintracht, de la Benfica, pentru doar 7 milioane de euro - atacantul fusese împrumutat în 2017, cu clauză de cumpărare definitivă.

Din cele 60 de milioane de euro, 48 vor ajunge la clubul din Bundesliga şi alte 12 la Benfica, formaţie ce păstrase procente din următorul transfer.

Afla mai multe despre: luka jovicreal madrid 

viewscnt
Articole similare