Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

„E greu acolo! Nu a rezistat Piţurcă, un super antrenor” Care ar fi problema principală de la Craiova şi ce îl aşteaptă pe Reghecampf

„E greu acolo! Nu a rezistat Piţurcă, un super antrenor” Care ar fi problema principală de la Craiova şi ce îl aşteaptă pe Reghecampf

Superliga

Comentarii

Laurenţiu Reghecampf a preluat-o pe Universitatea Craiova, zilele trecute, după ce oltenii i-au reziliat contractul lui Marinos Ouzounidis.

Nemulţumiţi de rezultatele lui Marinos Ouzounidis, oltenii l-au dat afară şi l-au adus pe Laurenţiu Reghecampf. Antrenorul revine în Liga I după 4 ani!

Ioan Ovidiu Sabău a vorbit despre atmosfera grea din Bănie şi despre cum anumiţi oameni din jurul lui Mihai Rotaru ar strica liniştea.

„Poate să fie o mutare reuşită. Totuşi, este un antrenor cu autoritate, personalitate, experienţă, impune respect. Echipele lui tot timpul au fost disciplinate şi pregătite din punct de vedere fizic bine, dar e greu să rezişti acolo. Dacă nu a rezistat Piţurcă, un super, super antrenor…

Foarte greu, pentru că sunt cei din jurul patronului cu care nu-i uşor să gestionezi situaţia. Pun presiune, se pricep la toate, ei nu îşi asumă, dar sunt întotdeauna primii care să corecteze, să dea sfaturi. Şi pierzi din autoritate. Dar sper să fie lăsat, am înţeles că are o relaţie foarte bună cu domnul Rotaru.

El să fie omul care să ia decizii, iar ceilalţi toţi să se supună lui, începând cu oamenii de lângă echipă!”

E adus ca să facă şi transferuri, să pregătească echipa. El să fie omul care să ia decizii, iar ceilalţi toţi să se supună lui, începând cu oamenii de lângă echipă, nu mai vorbesc de jucători”, a spus Sabău la Look Sport+.

Laurenţiu Reghecampf a antrenat ultima oară la Ahli, în Arabia Saudită, formaţie la care a fost sub contract aproape trei luni şi a strâns 11 meciuri, înregistrând trei victorii, patru remize şi trei eşecuri.

"Reghe" revine în România după o pauză de mai bine de patru ani. Ultima oară, el a antrenat la FCSB, în intervalul decembrie 2015 - mai 2017. Primul mandat de la formaţia bucureşteană (2012-2014) i-a adus şi singurele trofee din carieră: două titluri în Liga 1 şi o Supercupă a României.

Adrian Porumboiu şi-a ales favorita dintre cele două echipe ale Craiovei din Liga 1: „Cealaltă e făcută în vitro”

Afla mai multe despre: universitatea craiovavictor piturcaliga 1 

viewscnt
Articole similare