Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

E în pericol postul lui Horaţiu Moldovan? Verdictul dat după ce gafele portarului s-au înmulţit la Rapid: "El a arătat şi asta"

E în pericol postul lui Horaţiu Moldovan? Verdictul dat după ce gafele portarului s-au înmulţit la Rapid: "El a arătat şi asta"

Rapid

Comentarii

Basarab Panduru şi Constantin Zotta au tras primele concluzii, după ce Horaţiu Moldovan a greşit la ambele reuşite ale lui FC Voluntari, din meciul cu Rapid Bucureşti.

Cristiano Bergodi ar trebui să-l pedepsească pe Horaţiu Moldovan? Ce spun experţii despre gafele portarului

FC Voluntari a învins luni, pe teren propriu, scor 2-1, formaţia Rapid Bucureşti, în ultimul meci al etapei a patra din Superligă. Golurile ilfovenilor au venit după o gafă şi o ezitare ale lui Horaţiu Moldovan. 

În secunda 10, portarul Rapidului a fost învins cu un şut de la distanţă, după ce mingea a trecut inexplicabil pe sub el. Apoi, tricolorul a ieşit greşit la o centrare din partea dreaptă, în minutul 37, iar Braun şi-a intodus mingea în poartă.

Cum gafele lui Horaţiu Moldovan s-au adunat, experţii Orange Sport au fost întrebaţi dacă portarul ar trebui să primească un semnal de alarmă din partea antrenorului Cristiano Bergodi. 

"Şutul (n.r. - lui Doru Andrei) e frumos, puternic, dar trece prin el, prin Moldovan. Nu ştiu ce face acolo, vede, nu vede. 

(n.r. - Horaţiu Moldovan ar trebui scos din poartă?) Să întreb altceva. În acest început de campionat Târnovanu a apărat bine? Are gafe? În sezonul ăsta a făcut, doar nu s-a băgat mingea în paortă. Ce facem acum, ne pierdem încrederea în Târnovanu? E bun, cred că va fi numărul 1 la naţională. 

Acum Moldovan greşeşte, a arătat că scoate 20 de mingi şi greşeşte una. Eu nu l-aş scoate din poartă. Eu nu l-aş scoate, cred în continuare în el, a apărat mingi grele, aş merge cu el", a declarat expertul Orange Sport, Basarab Panduru.  

Părerea despre portarul titular al Rapidului a fost împărtăşită şi de fostul conducător din Giuleşti, Constantin Zotta. 

"Orice echipă care vrea titlul îşi doreşte un portar care stă scoată ce e de apărat, asta e cel mai important, nu să scoţi două, trei mingi imposibile, nu să se întâmple ce s-a întâmplat azi, ceea ce din păcate se cam întâmplă. Dar nici eu nu l-aş scoate din poartă", a spus fostul arbitru, la Minutul 91.  

Afla mai multe despre: horatiu moldovanhoratiu moldovan gafe rapidfc voluntari rapid 

viewscnt
Articole similare