Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

E mai bătrân decât clubul! Vârful care o duce pe Getafe spre Uefa Champions League continuă să impresioneze: ”Luaţi-l la naţională!”

E mai bătrân decât clubul! Vârful care o duce pe Getafe spre Uefa Champions League continuă să impresioneze: ”Luaţi-l la naţională!”

La Liga

Comentarii

Getafe e la doar 6 puncte în spatele lui Real Madrid şi ocupă după 26 de etape un loc de Uefa Champions League. În etapa cu numărul 27, madrilenii au câştigat la Sevilla, scor 2-1.

Formaţia lui Pep Bordalas este revelaţia sezonului în La Liga. Getafe e pe patru în campionat cu 42 de puncte şi poate ameninţa chiar locul Realului, în Uefa Champions League.

Rezumat Betis - Getafe 1-2 

Eroul echipei madrilene în acest sezon se cheamă Jorge Molina. Peste o lună va împlini 37 de ani şi este cel mai în vârstă marcator din La Liga. Molina este mai bătrân decât clubul la care evoluează, Getafe fiind fondată în 1983, adică cu 35 de ani în urmă.

Gol senzaţional marcat de Molina cu Villarreal

Jorge Molina Vidal trăieşte acum o a doua tinereţe pe Colisseum Alfonso Perez. Născut la Alcoy, atacantul a făcut carieră chiar la Betis, unde a bifat 180 de meciuri şi a marcat 66 de goluri: ”E atât de bun, încât merită convocat de Luis Enrique” scrie şi cotidianul MARCA.

Molina are 12 goluri în acest sezon şi 2 pase decisive în 1857 de minute jucate pentru Geta. Mai are contract doar până în vară, dar nu se gândeşte la retragere: ”Mă simt bine, mă simt în formă, mă simt important. Sunt convins că pot continua” a explicat el în urmă cu două săptămâni. Când Getafe l-a semnat în 2016 ca jucător liber de contract, Molina avea deja 34 de ani şi venea pentru un final liniştit de carieră. Acum, visează la Uefa Champions League şi bate la porţile echipei reprezentative. În partida de la Sevilla l-a servit pe Jaime Mata la golul doi al formaţiei sale.

În ultimele 10 meciuri jucate în La Liga, Getafe a pierdut doar două şi a câştigat la fel de multe ca Real Madrid. 

Gol de număr 9 adevărat reuşit de Jorge Molina

Afla mai multe despre: jorge molinagetafela liga 

viewscnt
Articole similare