Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

"E nesimţit, e posibil să mintă". Ilie Năstase îl "distruge" pe principalul vinovat din cazul de dopaj al Simonei Halep | EXCLUSIV

"E nesimţit, e posibil să mintă". Ilie Năstase îl "distruge" pe principalul vinovat din cazul de dopaj al Simonei Halep | EXCLUSIV

Tenis

Comentarii

Ilie Năstase a intervenit în cazul audierii Simonei Halep la TAS şi l-a atacat pe fostul antrenor al sportivei din Constanţa, Patrick Mouratoglou.

Fostul mare tenismen este nemulţumit de ultima veste venită de la tribunalul de la Lausanne. Patrick Mouratoglou şi-ar fi asumat răspunderea pentru suspendarea Simonei Halep, joi, în timpul audierii sale care a durat mai puţin de jumătate de oră.

Năstase crede că Mouratoglou ar fi trebuit să recunoască acest fapt cu mult timp în urmă, iar declaraţia din prezent nu face decât să pună sare pe rană în rândul suporterilor jucătoarei de tenis din România.

Ilie Năstase: "Poate să mintă, trebuia să recunoască de la început"

"Pai, e nesimţit, a trecut un an de zile. Face treaba asta, nu înţeleg de ce nu a făcut-o atunci când trebuia, acum este destul de târziu, după mine, de ce nu a declarat când s-a întamplat

Nu ştiu dacă stăteau altfel lucrurile, dar după un an de zile să vii să spui că e vina ta.. nu prea dă bine, nu ştiu, nici pentru el, pentru nimeni.

Poate să mintă, dacă ieşea la început şi spunea, da, din greşeală, e vina mea, era o treaba dar acum spui după un an de zile că eşti vinovat, cum vine asta, a trecut un an de zile, nu înţeleg." a declarat Ilie Năstase, pentru Orange Sport.

Echipa jucătoarei de tenis din România îşi doreşte cel puţin înjumătăţirea pedepsei de patru ani, la doi ani sau anularea completă a acesteia. Înjumătăţirea pedepsei ar vedea-o pe Simona pe teren din luna octombrie a acestui an.

Patrick Mouratoglou şi fizioterapeuta Candice Gohier au părăsit TAS după mai puţin de jumătate de oră şi nu au făcut nicio declaraţie la ieşirea de la audieri. La audierile de joi este prezentă şi Simona Halep.

Afla mai multe despre: ilie nastasepatrick mouratoglousimona halepdopajtas 

viewscnt
Articole similare