Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

E OUT de la CFR Cluj. Fotbalistul a plecat şi a semnat deja cu o altă echipă din Superligă

E OUT de la CFR Cluj. Fotbalistul a plecat şi a semnat deja cu o altă echipă din Superligă

Superliga

Comentarii

Hermannstadt continuă schimbările din cadrul lotului. Evoluţiile bune reuşite de sibieni le-au atras atenţia cluburilor din Europa, iar după plecarea lui Opruţ, Măldărăşanu mai rămâne acum fără un alt jucător de bază.

Raul Opruţ a fost vândut, în această vară, la Kortrijk, în Belgia, pentru 400 de mii de euro, iar acum Hermannstadt mai dă o lovitură importantă pe piaţa transferurilor. Conform gsp.ro, Karlo Letica a bătut palma cu Lausanne, iar elveţienii vor plăti 300 de mii de euro în schimbul croatului în vârstă de 26 de ani.

Trecut în carieră pe la Hajduk Split, SPAL, Sampdoria şi Club Brugge, portarul a venit la Hermannstadt în toamna anului trecut, liber de contract, după despărţirea de CFR Cluj.

Acum, oficialii sibienilor au găsit şi înlocuitorul perfect pentru Letica. Tot din cadrul lotului clujenilor vine şi goalkeeper-ul care va apăra poarta lui Hermannstadt în restul sezonului. Sursa citată notează că sibienii au ajuns la un acord cu oficialii CFR-ului pentru împrumutul lui Cătălin Căbuz.

În vârstă de 27 de ani, Căbuz revine la Hermannstadt după patru ani. În 2019, portarul s-a întors la clubul care l-a crescut, Farul Constanţa, de care s-a şi despărţit definitiv în vara lui 2021. După evoluţii bune în tricoul Chindiei Târgovişte, Căbuz a semnat liber de contract, în această vară, cu CFR Cluj, însă n-are şanse de a fi titularizat în poarta ardelenilor, astfel că vine la Hermannstadt pentru a primi minute din partea lui Măldărăşanu.

Afla mai multe despre: cfr clujsuperligahermannstadt 

viewscnt
Articole similare