Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

"E şmecherească întrebarea". Lui Gică Hagi i s-a spus că Edi Iordănescu a plecat mai devreme de la Farul - Sheriff. Cum a reacţionat "Regele" în conferinţa de presă

"E şmecherească întrebarea". Lui Gică Hagi i s-a spus că Edi Iordănescu a plecat mai devreme de la Farul - Sheriff. Cum a reacţionat "Regele" în conferinţa de presă

Farul Constanța

Comentarii

Managerul Farului Constanţa, Gică Hagi, a refuzat să comenteze întrebarea unui reporter, care i-a transmis că selecţionerul Edi Iordănescu a plecat mai devreme de pe stadion, în timpul meciului Farul - Sheriff.

Reacţia lui Gică Hagi după ce un reporter l-a întrebat despre prezenţa lui Edi Iordănescu la Farul - Sheriff

Farul Constanţa a învins miercuri, pe teren propriu, scori 1-0, formaţia moldovenească Sheriff Tiraspol, în meciul tur al primului tur preliminar din Liga Campionilor.

La meci a asistat şi selecţionerul României. Edward Ionescu a stat în tribuna opusă faţă de oficialii campioanei, în tribuna II, într-o încăpere alături de alte persoane din stafful naţionalei. 

În conferinţa de presă, un reporter i-a spus antrenorului că Edi Iordănescu a plecat după minutul 80 şi l-a întrebat pe Gică Hagi dacă ar fi aşteptat felicitări din partea selecţionerului. 

Însă, Gică Hagi "a driblat" întrebarea şi chiar a fost amuzat. 

"Nu ştiu. E şmecherească întrebarea (n.r. - râde). Ce mă pui la d-astea acum? Sunt fericit că am câştigat. N-are nicio... voi o daţi aşa, dar eu trebuie să vă driblez. Din momentul ăsta vă driblez, aşa că n-am de ce.

Sunt fericit, băieţii au jucat foarte bine, au luptat, chiar dacă jocul a fost destul de greu. Lăsaţi-mă să mă bucur de victorie în seara asta!", a declarat Gică Hagi.

După ce a fost certat în martie de Gică Popescu pentru că nu a venit la Ovidiu pentru a vedea Farul Constanţa, liderul Superligii de la acel moment, Iordănescu junior a început să-şi facă apariţia la meciuri cu miză pentru "marinari". 

În schimb, în iunie, Gică Hagi anunţa că n-a mai vorbit cu Edi Iordănescu de peste un an. 

Afla mai multe despre: farul sheriffgica hagiedi iordanescugica hagi edi iordanescu 

viewscnt
Articole similare