Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

"Nu, să nu cumva să mă schimbi". Cum a reacţionat Gică Hagi în faţa titularului de la Farul care a dorit să demonstreze ce poate, cu Sheriff: "E un băiat wow"

"Nu, să nu cumva să mă schimbi". Cum a reacţionat Gică Hagi în faţa titularului de la Farul care a dorit să demonstreze ce poate, cu Sheriff: "E un băiat wow"

Farul Constanța

Comentarii

Managerul Farului Constanţa, Gică Hagi, a dezvăluit că David Kiki, titular în meciul cu Sheriff, şi-a respectat promisiunea făcută la pauza meciului, când a fost aproape de a fi schimbat, din cauza unui cartonaş galben.

Un titular din meciul cu Sheriff a avut curaj în faţa lui Gică Hagi: "Nu, să nu cumva să mă schimbi"

Farul Constanţa a învins miercuri, pe teren propriu, scori 1-0, formaţia moldovenească Şheriff Tiraspol, în meciul tur al primului tur preliminar din Liga Campionilor.

Scorul a fost deschis în minutul 56, de către David Kiki, care a primit de la Alibec şi l-a învins pe portarul Koval. 

De altfel, fundaşul central a fost singurul marcator al meciului şi cel mai bun de pe teren, în viziunea "Regelui". În conferinţa de presă de după meci, Gică Hagi a recunoscut că a dorit să-l schimbe pe Kiki, la pauză, din cauza unui cartonaş galben luat în prima repriză. 

Însă, jucătorul din Benin a fost atât de convingător la pauză încât l-a făcut pe antrenor să-şi schimbe decizia. 

"Kiki a simţit-o. Avea galben, iar când are un jucător galben la pauză fac anumite lucruri, ca să nu... Dar a zis <<Nu, să nu cumva să mă schimbi, că dau gol>>. (n.r. - râde) A simţit-o şi ok, când am văzut că a venit aşa convins, că-mi era teamă, mai ales că era un fundaş cu cartonaş. El a avut o accidentare, o fractură de stres la piciorul drept, iar acum arată foarte bine. E un băiat wow, foarte bun şi azi a fost cel mai bun de pe teren. 

Poate juca orice, extremă, mijlocaş, inter, orice poate juca Kiki. E un jucător complet, mă bucur că a venit la noi şi e un băiat extraoardinar", a declarat Gică Hagi în conferinţa de presă de după Farul - Sheriff, 1-0, în primul tur al preliminariile Champions League.

Returul se dispută marţi, 18 iulie, la Tiraspol.

Afla mai multe despre: kikigica hagifarul constanta sheriff tiraspol 

viewscnt
Articole similare