Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Gică Hagi şi-a făcut singur dreptate în conferinţă! "Am auzit la TV. Le dau răspunsul acum, că despre el nu se zice nimic"

Gică Hagi şi-a făcut singur dreptate în conferinţă! "Am auzit la TV. Le dau răspunsul acum, că despre el nu se zice nimic"

Farul Constanța

Comentarii

Managerul Farului Constanţa, Gică Hagi, îşi menţine părerea în privinţa unuia dintre jucătorii săi. Antrenorul şi-ar dori ca lui Ionuţ Larie să-i fie recunoscute meritele din sezonul titlului obţinut în Superliga.

Gică Hagi a dorit să lămurească un aspect după Farul - Sheriff

Farul Constanţa a învins miercuri, pe teren propriu, scori 1-0, formaţia moldovenească Sheriff Tiraspol, în meciul tur al primului tur preliminar din Liga Campionilor.

Înaintea primului meci european, "Regele" a anunţat că are patru absenţe pentru această partidă. Larie a revenit la antrenamente recent şi nu a fost pregătit din punct de vedere fizic, iar Grameni, Carnat şi Benchaib nu au fost refăcuţi.

De altfel, Gică Hagi a subliniat absenţa căpitanului Ionuţ Larie, pe care-l consideră cel mai bun fundaşul central din România, în sezonul în care s-a câştigat titlul. 

Gică Hagi: "Despre Larie nu se zie nimic. A fost cel mai bun din România"

Managerul Farului a dorit să ofere o replică pentru părerile pe care le-a auzit în ultimele zile.

"Nu ne-a jucat căpitanul echipei, care în construcţia noastră şi în jocul nostru contează. Chiar dacă unii au zis la TV că <<Aoleu ce zice Hagi, nu poate juca fără Larie>>. Eu n-am zis că nu pot juca fără Larie. Eu am zis că pe Larie să-l înlocuiesc e foarte greu. 

A fost cel mai bun fundaş central din România sezonul tercut, pentru că face şi faza defensivă bine, şi contrucţia e foarte bună. Pe un lider precum Larie e greu să-l găseşti. E lider în vestiarul nostru şi îmi pare rău că unii la TV spun nişte lucruri, dar când vorbesc despre alţii de aceeaşi vârstă sunt cei mai mari din România, dar despre Larie nu se zice nimic. A fost cel mai bun din România sezonul tercut, că a avut un sezon fantastic, a jucat accidentat cu Steaua (n.r. - FCSB) şi CFR. 

După i s-a descoperit că avea un hematom şi nu ştiam cum să-i scoatem hematomul de la întindere. E important. Cei care au zis că nu... E foarte important Larie. 

Pe un tânăr îl înlocuiesc uşor, dar le dau răspunsul acum. Un jucător cu experienţă, când dispare, dispar toate automatismele din spate. Dacă n-ai bătrâni, să-i cauţi, chiar dacă ştiţi că-mi plac tinerii, dar pe tânăr îl înlocuiesc foarte uşor. 

Larie arată bine, a făcut antrenament cu noi, ieri i-am zis că nu vreau să risc cu el, că nu joc finala Champions League şi nu risc să-l accidentez că te pierd mai mult. Dacă lucrurile merg normal, la Tiraspol o să fie", a spus Gică Hagi, în conferinţa de presă de după victoria Farului cu Sheriff

Al doilea meci al primului tur preliminar Champions League se dispută marţi, 18 iulie, la Tiraspol, live text pe Orange Sport. 

Afla mai multe despre: gica hagiionut lariefarul sheriffgica hagi farul constanta 

viewscnt
Articole similare