Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

A venit pe stadion spectatorul de lux certat de Gică Popescu şi cu care Gică Hagi n-a mai vorbit de un an! Unde s-a aşezat de această dată

A venit pe stadion spectatorul de lux certat de Gică Popescu şi cu care Gică Hagi n-a mai vorbit de un an! Unde s-a aşezat de această dată

Farul Constanța

Comentarii

Farul Constanţa şi-a început aventura europeană din noul sezon cu Sheriff Tiraspol, chiar sub privirea selecţionerului Edi Iordănescu.

Unde a fost surprins Edi Iordănescu pe stadion, în timpul meciului Farul - Sheriff

Farul Constanţa joacă împotriva echipei moldovene Sheriff Tiraspol, în primul tur preliminar al Ligii Campionilor, miercuri, live text pe Orangesport.ro. Returul are loc peste o săptămână, în Tiraspol. 

Primul meci european al unei echipe româneşti n-a fost ratat de selecţionerul Edward Iordănescu, cel care a trecut cu bine de meciurile naţionalei cu Kosovo şi Elveţia şi care deja a început să-şi facă temele pentru partidele din toamnă. 

După ce a fost certat în martie de Gică Popescu pentru că nu a venit la Ovidiu pentru a vedea Farul Constanţa, liderul Superligii de la acel moment, Iordănescu junior a început să-şi facă apariţia la meciuri cu miză pentru "marinari". 

În aprilie, în Farul Constanţa - CFR Cluj din campionat, Edi Iordănescu a venit la Ovidiu şi a surprins cu alegerea făcută. El s-a aşezat în tribuna I, printre spectatori, deşi probabil ar fi putut obţine un loc printre ceilalţi invitaţi, în lojă. 

La fel s-a întâmplat şi în Farul - Sheriff, în primul meci al turului I preliminar Champions League. 

Edi Iordănescu doar a schimbat locul în meciul cu echipa din Republica Moldova. Selecţionerul s-a mutat în tribuna II, într-o încăpere alături de alţi membri din staff-ul naţionalei. 

Gică Hagi susţinea că n-a mai discutat cu Edi Iordănescu de peste un an

Imediat după ce Farul a câştigat titlul Superligii, Gică Hagi a recunoscut că n-a comunicat des cu selecţionerul României

(n.r. - Aţi vorbit cu el de când a devenit selecţioner?) La început puţin şi atât. Prin nea Jerry Ganea (n.r. - secundul), să ne vadă. E ocupat, probabil (n.r. - Edi Iordănescu). Are prea multă treabă. 

Cu Rădoi am vorbit din când în când, cu Contra, da, cu Daum, da", declara Gică Hagi la SportCast cu Sile, în iunie

 

Afla mai multe despre: farul constanta sheriff tiraspoledi iordanescu pe stadion faruledi iordanescu gica hagigica hagi 

viewscnt
Articole similare