Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

"Atenţie! Am primit o filmare nouă de pe stadion". FCSB a primit vestea perfectă, după ce imaginile au ajuns la MM Stoica | EXCLUSIV

"Atenţie! Am primit o filmare nouă de pe stadion". FCSB a primit vestea perfectă, după ce imaginile au ajuns la MM Stoica | EXCLUSIV

FCSB

Comentarii

S-au terminat grijile FCSB pentru startul sezonului Superligii. Mihai Stoica, oficialul clubului bucureştean, a anunţat că a primit câteva imagini, care l-au liniştit, după controversa apărută la începutul stagiunii.

FCSB a scăpat de griji după ce imagini de pe stadion au ajuns la MM Stoica

Înainte de marele moment din etapa secundă a Superligii, când FCSB va găzdui meciul cu Dinamo pe Stadionul Steaua, sâmbătă, 22 iulie, în direct pe Orange Sport 1 şi Orangesport.ro, echipa finanţată de Gigi Becali va debuta în deplasare cu U Craiova 1948. 

Cu "Ion Oblemenco" din Craiova indisponibil, Adrian Mititelu a cerut organizarea partidei la Târgu Jiu, duminică, de la 21:30, pe Orange Sport 1 şi Orangesport.ro. 

Iniţial, au fost semne de întrebare în privinţa suprafeţei de joc, iar problema a fost semnalată de Mihai Stoica, în urmă cu o săptămână. De asemenea, într-o intervenţie în care l-a ironizat pe oficialul FCSB, primarul din Târgu Jiu a dat asigurări că terenul va fi în condiţii bune, deşi la FCSB au existat dubii. 

Cu mai puţin de o săptămână până la meciul din prima etapă cu U Craiova 1948, MM Stoica a anunţat că organizatorii s-au ţinut de cuvânt şi că terenul stadionului din Târgu Jiu arată mult mai bine în acest punct. 

"Jucăm cu Craiova la Târgu Jiu. Atenţie! Am primit o filmare nouă. 

Gazonul arată din ce în ce mai bine, mai sunt nişte porţiuni arse, dar domnul primar îşi face treaba. Îl revigorează. Nu-l înlocuiesc, nu era vopsea, arăta mult mai bine decât cum arăta iniţial", a declarat Mihai Stoica, la Orange Sport. 

FCSB se deplasează la Târgu Jiu cu autocarul

"E o deplasare foarte lungă. Dacă în 2023, în România, trebuie să mai mergi 700 de kilometri dus-întors cu autocarul, îţi dai seama... Că nu ai cum să te duci cu avionul la Târgu Jiu, doar să aterizezi pe Coloana Infinitului. 

(n.r. - varianta de a zbura Bucureşti - Craiova). Ştii ce înseamnă să te duci la aeroport, să stai cu o oră înainte, să urci în avion, să zbori la Craiova, apoi spre Târgu Jiu?Durează mult mai mult decât cu autocarul", a mai spus oficialul FCSB, Mihai Stoica, înainte de meciul cu U Craiova 1948. 

Afla mai multe despre: u craiova 1948 fcsbstadion targu jiuu craiova 1948 fcsb stadion targu jiumihai stoicagazon stadion targu jiu 

viewscnt
Articole similare